Mainos

Sara Sieppi avatuu nettikiusaajista blogissaan: "Liian usein tämä kyseinen henkilö paljastuu perheelliseksi"

10:04

Sara Sieppi kertoo blogissaan, ettei kiusaamista tapahdu vain nuorten toimesta.

VIDEO: Sara Sieppi vieraili EVS-ohjelmassa 

Sara Sieppi avautuu Idealistan blogissaan, että on nettikiusaamisen uhri, eivätkä kiusaajat suinkaan ole nuoria, vaan aikuisia. Tekstissään Sieppi pohtii, helpottaako ihmisen pahoinvointi sillä, että hän lähettää ikäviä kommentteja sosiaalisessa mediassa.

– Kun saan negatiivisen kommentin esimerkiksi Instagramissa, klikkaan kyseisen henkilön profiilin auki ja aivan liian usein tämä kyseinen henkilö paljastuu perheelliseksi. Tällaisen esimerkin hän haluaa siis näyttää omille lapsilleen, että somessa saa sanoa mitä vaan? Sieppi kirjoittaa.

Sieppi toteaa, ettei nettikiusaaminen suinkaan ole vain nuorten ongelma, vaan se on vielä suurempaa aikuisten keskuudessa. Sieppi kertoo, että sai tuoreeseen sisustuspostaukseensa ilkeän kommentin, jossa arvosteltiin hänen täyttäneen liian pienen asuntonsa liialla määrällä tavaraa.

– Hän myös teki selväksi, kun esittelen julkisesti kotiani, minun pitää varautua julkiseen arvosteluun. Olen myös hänen mielestään lapsellinen ja omaan huonon itsetunnon, kun en kestä kritiikkiä. Tämä kaikki siis tuli sisustusalalla 20-vuotta olleelta henkilöltä, joten olettaisin hänen siis olevan jo aikuinen, Sieppi avautuu.

– Aikuiset, olisin enemmän huolissani teidän omasta käytöksestänne täällä somessa kuin nuorison. Tsempatkaa, Sieppi päättää kirjoituksensa. 

Lähde: Idealista

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja