Sara Siepin julkkiksia vilisseet halloween-juhlat aiheuttivat närää viikko sitten – kaunotar kommentoi vihdoin kohua: "Älkää järjestäkö isoja juhlia"

Viime viikolla halloween-bileidensä vuoksi kritiikkiä saanut Sara Sieppi kehottaa nyt Instagramissa seuraajiaan välttämään isojen juhlien järjestämistä.

Julkkiskaunottaret Sara Sieppi ja Martina Aitolehti joutuivat viikko sitten keskelle somekohua, kun naiset järjestivät yhdessä julkkisvieraita kuhisseet halloween-juhlat. 

Moni utelias silmäpari seurasi Siepin ja Aitolehden bileitä somen välityksellä. Sen myötä alkoikin kiivas keskustelu siitä, onko juhlia tällä hetkellä vastuullista järjestää, kun koronavirustilanteen vuoksi yli 20 henkilön kokoontumisia on kehotettu välttämään Uudellamaalla.

MTV Uutiset tavoitteli viikko sitten sekä Sieppiä että Aitolehteä kommentoimaan kohuttuja juhlia, mutta kumpikaan ei tuolloin kommentoinut aihetta. 

Eilen perjantaina Sieppi sivusi kuitenkin aihetta Instagram-tilillään Stories-osiossa julkaisemallaan videolla.

– Ihanaa viikonloppua, älkää järjestäkö isoja juhlia. Opin sen kantapään kautta, että kannattaa lukea niitä THL:n suosituksia, Sieppi totesi videolla kerrottuaan aiemmin olevansa aikeissa viettää perjantaina koti-iltaa, koska lauantaina olisi edessä työpäivä.

Tämän enempää hän ei kuitenkaan asiaa kommentoinut videoilla.

Siepin ja Aitolehden juhlissa vieraita viihdyttivät livemusiikillaan Teflon brothers, Diandra sekä Pihlaja. Juhlatila oli myös somistettu näyttävästi halloween-teemalla ja vieraat pääsivät ottamaan itsestään kuvia kuvausseinän edessä. 

Juhlavieraat julkaisivat illan mittaan aktiivisesti videoita omissa somekanavissaan. Vieraslistalla olivat muun muassa somevaikuttaja Rosanna Kulju, Miss Suomi ja radiojuontaja Shirly Karvinen, laulajana tunnetut Sini Sabotage ja Leo  Stilman, sekä Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Johanna Puhakka.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja