Mainos

Sara Siepille sataa tsemppiviestejä somessa: "Ansaitset jotain vielä paljon parempaa"

10:04

Mediapersoona Sara Siepille alkoi sataa positiivista palautetta ja tsemppiviestejä sen jälkeen, kun hän paljasti avoimesti eronneensa avopuolisostaan, juontaja Roope Salmisesta.

VIDEO: Maria Veitola haastatteli Sara Sieppiä EVS-sarjassa

Sara Sieppi paljasti maanantaina Idealistan blogissaan parisuhteensa Roope Salmisen kanssa tulleen päätökseen. Sieppi kertoi päivityksessään, että pariskunta on ajautunut eru teille, sillä parisuhdetta mahdotonta ylläpitää, jos arvot eivät kohtaa. 

– Joskus on vaan pakko luovuttaa ja tässä kohtaa lähteminen oli ainoa oikea ratkaisu, hän kirjoitti. 

Instagramissa Siepin postaus on kerännyt valtavan määrän kommentteja, jotka huokuvat kannustusta.

– Ansaitset jotain vielä paljon parempaa. Ja se löytyy varmasti. Vain paras on tarpeeksi hyvä parhaalle! eräs mediapersoonan seuraajista kommentoi.

– Sinä olet kaunis fiksu nainen, kyllä sinä jonain päivänä kohtaat Sen Oikean, toinen seuraaja jatkaa.

"Suru ottaa aikansa"

Moni Siepin seuraajista on sivunnut kuvan ja tekstin yhteydessä myös omia kokemuksiaan rakkauden saralla.

– Voimia! Suru ottaa aikansa, mutta siitäkin selviät! Joku päivä vielä hymy viivähtää sun huulilla, joten tiedät sen tulevan toistekin. Ja ennen pitkää, hymyjä on jo enemmän kun kyyneliä! Saitko ajatuksesta kiinni? Sä selviät! Luota siihen! Ihana oot, pus, eräs seuraaja kommentoi.

– Kaikki opettaa ja vahvistaa. Elämä menee niin kuin se on tarkoitettu. Elämä on luopumista ja asioita ei voi pakottaa. Nämä olen oppinut omissa parisuhteen päättymisissä ja yleensäkin elämässä. Olet upea nainen. Selviät kyllä, toinen kannustaa.

Siepin seuraajat uskovat vahvasti, että hän tulee nousemaan pettymyksestä entistä vahvempana itsenään.

– Ei itteään voi pakottaa rakastamaan toista. Jos niin tekee niin itseään siinä pettää ja haavoittaa. Samalla myös jollain tasolla loukkaa kumppaniaan, eräs seuraaja toteaa.

– Katse eteen ja suupielet ylöspäin, teen vastoinkäymisistä voimaa.. Siinä sulle voimabiisi. Ero on AINA tiukka paikka, oli sitä harkinnut kauan eli ei. Yleensä vuodet, viikot, vuorokaudet ja tunnit kertoo oliko ratkaisu oikea tai ei, mutta olkoon lopputulema mikä tahansa vahvat ihmiset eivät kaadu, vaikka kompuroivat. Tsemppiä, toinen kommentoi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.