Loppuun palaminen ja paniikkihäiriö riivasivat Saara Aallon Meri-rakasta: "Minulla menee paljon paremmin nyt"

8:27
Meri Sopanen ja Saara Aalto vierailivat Vappu ja Marja Livessä 10. huhtikuuta 2019.

Saara Aalto nähtiin kevään viimeisessä Vappu ja Marja Livessä yhdessä kihlattunsa Meri Sopasen kanssa. Ohjelmassa loppuun palamisesta puhunut Sopanen avautuu nykyisestä voinnistaan Instagramissa.

Laulaja Saara Aalto, 31, vieraili viikko sitten kihlattunsa ja managerinsa Meri Sopasen, 30, kanssa Vappu ja Marja Livessä.

Sopanen on kertonut joutuneensa ottamaan viime vuonna niin sanotusti omaa aikaa Aallon euroviisuedustuksen ja siitä aiheutuneen rumban jälkeen.

Aalto edusti Suomea Portugalissa järjestetyissä euroviisuissa. Sopaselta kysyttiin Vappu ja Marja Livessä, miten hän voi nyt.

Meri Sopanen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän kirjoittaa aiheesta.

– Minä tosiaan paloin loppuun ja vanha ystäväni paniikkihäiriö astui isosti elämääni takaisin (ja nämä kaksi yhdistettynä on ihan hirveää), Sopanen kirjoittaa ja toteaa, että on monen asian summa, miksi niin kävi.

Sopanen avaa tapahtunutta pitkässä kirjoituksessa ja kirjoittaa uskovansa, että vertaistuki on yksi tärkeimmistä asioista.

– Tämän postauksen pointti on se, että jos/kun sinulla tulee niitä vaikeita hetkiä elämässä, niin: älä jää yksin, hae apua, ole armollinen itsellesi, ota omaa aikaa ja anna itsellesi tarpeeksi sitä aikaa, muista, että notkahdukset elämässä loppupeleissä kasvattavat sinua, jos vaan annat sille mahdollisuuden, Sopanen jatkaa.

– Niin ja minulla menee paljon paremmin nyt. Mutta itsensä kehittäminen ei lopu koskaan. Rakkautta kaikille, hän toteaa lopuksi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja