Sara ja Mikko Parikka latasivat Kotoisa-tiimille pitkän toivelistan – yksi asia hermostuttaa ennen paljastusta: "Mulla on jopa vähän paha olo"

2:11
Sara Parikka tunnustaa pelkäävänsä yhtä asiaa ennen uudistetun pihansa näkemistä

Kotoisa-ohjelmassa nähtävä Sara Parikka tunnustaa jännittävän yhtä asiaa juuri ennen kuin perheen uusi piha paljastetaan heille.

MTV3-kanavalla päästään taas remontoinnin ja sisustuksen maailmaan, kun suosikkisarja Kotoisan ammattilaiset loihtivat upeita muutoksia suomalaisten koteihin ja pihoille.

Neljännen kauden ensimmäisessä jaksossa nähdään, kuinka Salatut elämät -sarjasta tutuiksi tulleet Sara ja Mikko Parikka toivovat uudiskohteensa pihamaalle varsin kokonaisvaltaista muutosta. Lapsiperheen keitaan sijaan vastavalmistuneen talon pihalla on lähinnä soraa.

– Kotona tykkään sisustaa ja laittaa, mutta en pihalla, Sara Parikka kertoi MTV Uutisille.

Kolmen tyttären vanhemmat antoivatkin Kotoisan ammattilaisille varsin pitkän toivelistan, jolla oli muun muassa sähkömuuntajan piilotusta, valaistusta, näyttävää sisääntuloa sekä leikkitilaa lapsille ja hyötykasveja.

Kun Kotoisa-tiimi teki taikojaan Parikoiden pihamaalla, vietti perhe aikaansa mökillä sekä Helsingissä "staycationilla". Perhe ei tiennyt yhtikäs mitään pihastaan ennen sen suurta paljastushetkeä.

Parikat myöntävätkin ohjelmassa jännittävänsä valtavasti, minkälaisen pihan Kotoisan tiimi on onnistunut heille loihtimaan.

– Jännittää tosi paljon. Mulla on jopa vähän paha olo, Sara tunnustaa kameroille juuri ennen paljastusta.

– Mä olen tässä tullut vähän skeptiseksi. Pelkään, että mitä jos mä en ylläty? Voiko niin käydä? hän hermoilee.

Onnistuuko Kotoisan tiimi toteuttamaan entisten Salkkarit-tähtien pitkän toivelistan ja miten Parikat reagoivat pihansa muuttuneeseen ilmeeseen? Katso yllä oleva video!

Kotoisa MTV3-kanavalla keskiviikkoisin kello 20. Koko kauden jaksot katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja