Sara Forsbergilta jälleen uusi aluevaltaus – lastenohjelman juontajaksi BBC:lle

Sara Forsberg jatkaa maailman valloitustaan. Seuraavaksi nainen astuu juontajan saappaisiin.

Kielivideoista tutuksi tullut laulaja Sara Forsbergilla on edessään jälleen uusi aluevaltaus. Saara-taiteilijanimellä työskentelevästä naisesta tulee uuden Remotely Funny -ohjelman juontaja. Ohjelma tulee pyörimään BBC:n omistamalla CBBC UK:n lasten kanavalla muun muassa Iso-Britanniassa.

Kyseessä on uusi kykyjenetsintäohjelma, johon lapset ympäri Iso-Britanniaa voivat osallistua internetin kautta.

– He olivat etsineet jo pitkään hauskaa juontajaa. Sitten joku oli törmännyt Saaran videoihin internetissä. Aloimme fiilistelmään tätä mahdollisuutta, Forsbergin manageri Johannes Ylinen kertoo MTV.fille.

Tutustumispuheluiden ja neuvotteluiden jälkeen kättä lyötiin päälle viime viikonloppuna ja nyt Forsbergin pesti on virallisesti vahvistettu. Heinäkuussa Forsberg suuntaa Skotlannin Glasgowhun, jossa kuvataan kuukauden aikana ensimmäisen tuotantokauden 25 jaksoa.

– Tämä on meille ihan valtava juttu! hyväntuulinen Ylinen kertoo.

Ylinen kertoo, että ohjelmakonsepti on mahdollista myydä myös muihin maihin, minkä myötä Forsberg voi työllistyä laajemminkin ohjelman tiimoilta.

– Kaikki tämä on pientä askelta eteenpäin uralla. Yritämme saada ihmiset löytämään Saaran persoonan, Ylinen sanoo.

– Saara on monipuolinen tyyppi ja työtä on riittänyt. Tässä on ollut monta hommaa päällekkäin ja kaikki ovat olleet niin mahtavia juttuja, ettei niistä ole halunnut kieltäytyä. Kevät oli aika rankka, mutta syksy on paremmin aikataulutettu.

Manageri toteaa, että tilanne on sellainen, että vientiä riittäisi nuorelle naiselle vaikka kuinka.

– Olemme tilanteessa, jossa saamme valita parhaimmat jutut, joita lähteä toteuttamaan.

– Heinäkuussa tulee isompi elokuvaprojekti valkokankaille, jossa Saara pääsi työskentelemään samojen tuottajien kanssa kuin Star Warsissa. Kyseisen työn Saara kävi tekemässä viime kuussa Kanadassa Vancouverissa, Ylinen vinkkaa.


Lue myös:

    Uusimmat