Sara Chafak kertoo, mitä hänen ja Jeffrey Lawmanin parisuhteelle kuuluu: "Jos jotain ilmoitettavaa olisi..."

Sara Chafak kokosi sielukkaan kokkikirjan 8:10
Sara Chafakista julkaistiin ulkomaalaisissa medioissa paparazzikuvia pian kruunaamisen jälkeen. Mitä silloin tapahtui? Katso videolta.

Sara Chafak ja Jeffrey Lawman julkistivat parisuhteensa loppuvuonna 2020.

Sosiaalisen median vaikuttaja ja ex-missi Sara Chafakin ja tosi-tv-tähti Jeffrey Lawmanin suhteen tilaa on spekuloitu alkuvuonna muun muassa anonyymissä viestipalvelu Jodelissa. Somekeskusteluissa on väläytelty, onko pari mahtanut erota kaikessa hiljaisuudessa.

Sweet Santa -jäätelötuoteperheen lanseeraustilaisuuteen tiistaina 16. toukokuuta saapunut Chafak kertoi MTV Uutisille, että hänellä ja Lawmanilla menee hyvin.

– Jos jotain ilmoitettavaa olisi, niin kyllä me yhdessä ilmoittaisimme. Some on aina some. Meillä on kaikki hyvin. Antaa ihmisten spekuloida, jos he niin haluavat, hän sanoi.

Chafak kertoi olevansa tottunut siihen, että hänen parisuhteensa kiinnostaa ja siihen kohdistuu aika-ajoin spekulaatioita.

– Kun olet jo kerran hypännyt tähän veneeseen, niin ei siitä enää poiskaan pääse. Se on ihan sama mitä teet, niin joku on aina kiinnittämässä huomiota tai jakamassa mielipidettään. Olen kuitenkin ollut tällä alalla kohta 12 vuotta, niin kyllä tähän on tottunut, hän kertoi.

Chafak kokee, että omaan parisuhteeseen kohdistuvan kiinnostuksen ja spekulaatioiden kanssa on helpompaa elää, kun hänen kumppaninsa on niin ikään julkisuudenhenkilö.

– Jos hän olisi yksityishenkilö, niin kaikki olisi ehkä paljon henkilökohtaisempaa ja vaikempaa. Se helpottaa, että on kumppani, joka on tällä alalla, niin on joku, jonka kanssa puhua näistä asioista, hän sanoi.

Pari on viihtynyt yhdessä jo usean vuoden ajan. Chafak puhui ensimmäistä kertaa julkisesti hänen ja Lawmanin parisuhteesta Anna-lehden haastattelussa loppuvuonna 2020. Tuolloin hän kertoi parisuhteen kestäneen tuossa vaiheessa jo kaksi vuotta.

– Aika pitkään onnistuimme pitämään suhteen salassa medialta, Chafak totesi haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat