Sara Chafak ja Jeffrey Lawman: Ero

Sara Chafak joutui kuvakohun keskelle – näin hän kommentoi asiaa MTV Uutiset Livelle 3:13
Sara Chafak joutui kuvakohun keskelle loppuvuodesta 2020 – näin hän kommentoi asiaa MTV Uutiset Livelle

Sara Chafak kertoo hänen ja Jeffrey Lawmanin parisuhteen päättyneen.

Sosiaalisen median vaikuttaja ja ex-missi Sara Chafak kertoo Instagram-tarinassaan, että hän ja tosi-tv-tähti Jeffrey Lawman ovat eronneet.

– Moikka ihanat. Halusin ilmoittaa näinkin henkilökohtaisesta asiasta kuin mun parisuhde. Lyhyesti, ollaan päädytty nyt eroamaan Jefin kanssa. Elämä jatkuu ja kaikki on terveenä, Chafak kirjoittaa Instagram-tarinassaan.

Chafak jatkaa tekstiään toivoen, että ex-pari saisi käsitellä eroa rauhassa ja jatkaa elämää "ilman somemyllyä" asian tiimoilta.

– Elämä on oppimisen matka ja ainoa suunta on eteenpäin, hän päättää tekstinsä.

Chafak ja Lawman viihtyivät yhdessä usean vuoden ajan. Chafak puhui ensimmäistä kertaa julkisesti hänen ja Lawmanin parisuhteesta Anna-lehden haastattelussa loppuvuonna 2020. Tuolloin hän kertoi parisuhteen kestäneen tuossa vaiheessa jo kaksi vuotta.

– Aika pitkään onnistuimme pitämään suhteen salassa medialta, Chafak totesi haastattelussa.

Parin suhteen tilaa spekuloitiin alkuvuonna muun muassa anonyymissä viestipalvelu Jodelissa. Chafak kertoi toukokuussa MTV Uutisille, että hänellä ja Lawmanilla menee hyvin.

– Jos jotain ilmoitettavaa olisi, niin kyllä me yhdessä ilmoittaisimme. Some on aina some. Meillä on kaikki hyvin. Antaa ihmisten spekuloida, jos he niin haluavat, hän sanoi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat