Sara Chafak kertoo menettäneensä ajokorttinsa – ajoi 157 km/h poliisin haaviin: "Turvallisuushan siinä on ollut vaarannettuna"

4:02
Sara Chafak toteutti viime syksynä haaveensa ja julkaisi ensimmäisen singlensä.

Sara Chafak menetti ajokorttinsa.

Miss Suomi 2012 Sara Chafak kertoi tiistaina 27. heinäkuuta Instagramin Stories -osiossa menettäneensä ajokorttinsa ylinopeuden vuoksi. 

Chafak kertoi jääneensä poliisin haaviin 57 kilometrin ylinopeudesta. Alueen nopeusrajoitus oli 100 kilometriä tunnissa.

– Halusin nopeasti puhua vähän vakavammasta asiasta, joka eilen tapahtui. Eilen ajoin mun ajokorttini hyllylle. Satasen alueella painoin menemään 57 km ylinopeutta, Chafak kertoi.

Chafak kertoo luulleensa, että alueen rajoitus olisi ollut 120.

– Tarkoitus oli ohittaa liikennettä vasemmalla kaistalla. Kaista oli tyhjä ja siinä musiikkia kuunnellessa hirveän kovalla ja omissa maailmoissani en huomioinut nopeutta ollenkaan, hän kertoo.

– Jäin siitä sitten kiinni, joka on sinänsä ihan hyvä. Liikenne, tai siis turvallisuushan on ollut siinä vaarannettuna.

Ex-missi kertoo ottavansa vastuun teoistaan ja kärsivänsä teon seurauksista asianmukaisesti.

– Tämmöistä tekoa ei voi ikinä oikeuttaa. Nopeusrajoituksen rikkominen on lain rikkomista, ja tästä kannetaan sitten seuraukset vastuullisesti.

Lopuksi Chafak painotti, että on onnellinen henkilövahinkojen välttämisestä. Lisäksi hän toteaa, että ajamattomuus on hetkellisesti paikallaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja