Mainos

Sannin uusi musiikkivideo poistettiin valitusten takia – "Emme osanneet odottaa"

Sannin tuore musiikkivideo, jolla näytettiin hänen faniensa kuvaamia videoita, on jouduttu poistamaan.

Laulaja Sannin eilen julkaistu Vahinko-musiikkivideo on jouduttu poistamaan. Levy-yhtiö Warner Music kertoo asiasta Sannin itse kirjoittamalla tiedotteella.

Videolla Sannin fanit laulavat itse kuvaamissaan videoissa Vahinko-kappaleen päälle. Idea lähti Sannin mukaan snapchatista, minne fanit alkoivat omatoimisesti lähettää Vahinko-lauluvideoita.

Sanni kirjoittaa tiedotteessa olleensa itse aivan innoissaan videon ideasta ja siitä, mitä ihania ja heittäytyviä faneja hänellä on.

– Oon vieläkin keikkakesän jälkihumussa ja ymmällään kaikesta hyvästä energiasta, mitä mun fanit ja kaikki keikoille saapuneet tyypit ovat saaneet aikaan. Siksi halusin ikään kuin kiitokseksi antaa mun kuulijoille mahdollisuuden päästä päärooliin mun uudella musiikkivideolla, hän selittää videon toteutuksesta.

Sanni tähdentää tiedotteessa, että kaikkien videolla esiintyneiden kanssa oli sovittu asiasta erikseen.

– Kaikilta osallistujilta on pyydetty kuvausluvat. Videolla on kaikenikäisiä faneja. Alaikäisten vanhemmat ovat antaneet kirjallisen suostumuksen lapsensa videoon. Sain myös mukana paljon liikuttavia viestejä vanhemmilta, jotka halusivat kertoa miten onnelliseksi musiikkivideolle pääsy heidän lapsensa tekee, Sanni kirjoittaa.

Nyt tuore video on kuitenkin poistettu negatiivisen palautteen vuoksi.

– Video kuitenkin jouduttiin poistamaan, sillä muutaman soraäänen mukaan kappaleen teksti ei sopinut kaikkien suuhun. Emme osanneet tiimini kanssa odottaa, että videoon saatettaisiin rinnastaa vastenmielisiä assosiaatioita, kun lähtökohtaisesti tarkoitus oli vaan antaa faneille mahdollisuus laulaa lempikappalettaan biisin musavideolla, Sanni toteaa tiedotteessa.

Vahinko-kappale kertoo yhden illan jutusta varatun henkilön kanssa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja