Sanna Marin avoimena rakkaudesta: "En tiedä, miksi yhdeltä ihmiseltä pitäisi saada kaikki"

Pääministeri Sanna Marin avoimena avioliitostaan 1:10
Katso videolta: Sanna Marin avautuu rakkaudesta ja kertoo, mitä tilan antaminen tarkoittaa hänen ja Markus Räikkösen suhteessa

Sanna Marin on pitänyt yhtä puolisonsa Markus Räikkösen kanssa lähes 20 vuotta. Pääministeri kertoo Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelmassa, että myös muut läheiset ihmiset hänen elämässään ovat hänelle tärkeitä.

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelman ensimmäisessä jaksossa juontaja-toimittaja Maria Veitolan kodissa Punavuoressa vierailee pääministeri Sanna Marin. Veitola vieraili Marinin luona pääminsterin virka-asunnossa Kesärannassa viime vuonna Yökylässä Maria Veitola -ohjelman tiimoilta.

Vierailun lomassa Veitolan ja Marinin keskustelu kääntyy pääministerin aviopuolisoon Markus Räikköseen. Marin ja Räikkönen ovat olleet yhdessä lähes 20 vuotta ja he menivät naimisiin vuonna 2020. Veitola kysyy, millaista vaihetta Marin itse elää puolisona elämässään tällä hetkellä. 

Marin vastaa kertoen, että hän ja Räikkönen ovat hyvin pitkälti samassa tilanteessa parisuhteessaan kuin vuotta aiemmin Veitolan vieraillessa Marinin luona Kesärannassa. Pääministeri kertoo, että hän ja Räikkönen joustavat puolin ja toisin perhe-elämässään. Heillä on yksi yhteinen lapsi, 4-vuotias Emma

Erityisen tärkeää parisuhteessa on Marinin mukaan antaa toiselle tilaa, mitä he ovat kumpikin hänen kertomansa mukaan Räikkösen kanssa aina tehneet. Marin kuvailee hänen ja Räikkösen suhteen olevan hyvin "symbioottinen". He tapasivat toisensa 18-vuotiaina ja ovat Marinin mukaan kasvaneet voimakkaasti yhteen. 

Veitola kysyy jaksossa Marinilta, saako hän puolisoltaan rakkaudessa kaiken, mitä tarvitsee, sillä he ovat olleet niin kauan ja nuoresta asti yhdessä. 

– Ei kai yhdeltä ihmiseltä... siis kyllähän elämässäsi on muitakin ihmisiä. Minulle kaikki ihmiset, jotka ovat siinä omassa elämässä, ovat tärkeitä. En tiedä, miksi yhdeltä ihmiseltä pitäisi saada kaikki.  

Marin kertoo myös miettineensä itse viime aikoina erityisen paljon sitä, kuka hän itse on sekä mitä hän haluaa. 

– En tarkoita vain töitä ja uraa, vaan sekin on tietyllä tavalla muille antamista. Olen ihan yrittänyt aktiivisesti miettiä, että mitä minä haluan, miltä minusta tuntuu. Minusta, henkilökohtaisesti, eikä vaan se, miten ajattelen, että muiden pitäisi haluta, miltä minusta tuntuu. 

Katso yllä olevalta videolta: Sanna Marin kertoo, mitä tilan antaminen tarkoittaa hänen ja Markus Räikkösen suhteessa.

Alla olevalla videoilla MTV Uutisten raadin perkuu Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -jaksosta ja pääministeri avautuu yhdestä suurimmista peloistaan. 

Sanna Marin juhlimisestaan:"Ehkä tämä kansakunta selviää siitä"– tällainen pääministeri Maria Veitolan uutuusohjelmassa nähdään 13:56

Sanna Marin avautuu yhdestä suurimmista peloistaan 0:48

Muokattu 24.10. kello 11:14: Tarkennettu ingressiä, että muut läheiset ihmiset ovat pääministeri Marinille hänen elämässään tärkeitä.

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola MTV Katsomossa tiistaisin ja torstaisin 25.10. alkaen.

Sanna Marinin jakso nähdään myös MTV3-kanavalla keskiviikkona 26.10. klo 20.

Lue myös:

    Uusimmat