Sanna Kiiski julkaisi koskettavan kirjoituksen: En ole niin hyvä äiti kuin luulin olevani

Sanna Kiiski muistelee koskettavassa blogikirjoituksessaan edesmennyttä äitiään ja pohtii millainen äiti hän itse on lapsilleen.

Toimittajana ja juontajana tunnettu Sanna Kiiski on julkaissut blogissaan tunteikkaan tekstin, jossa hän palaa muistelemaan edesmennyttä äitiään. Kiiskin äiti menehtyi kaksi vuotta sitten juhannuksena ja paluu äidin kotitaloon nosti Kiiskin kirjoituksen mukaan muistot pintaan.

– Minulla oli maailman paras äiti. Hän oli kärsivällinen, rakastava, käsistään taitava ja hyvä myös ammatissaan erikoissairaanhoitajana, Kiiski muistelee.

Äitiään muistellessa Kiiski pysähtyy myös pohtimaan omaa rooliaan äitinä ja avovaimona.

– Halusin aina äidiksi, mutta en suureksi pettymyksekseni olekaan siinä niin hyvä kuin luulin olevani. Miten se on mahdollista? Kiiski purkaa tuntemuksiaan.

– Olenko se kireä, noutoruokaa tilaava äiti, joka räplää kännykäänsä koko ajan kotona ja yrittää leikkiä tuottajaa? Kiiski pohtii tekstissään.

Äidin kuoleman lisäksi Kiiskin perhettä on koetellut muun muassa Ben-pojan sairastuminen imukudossyöpään vuonna 2013. Sittemmin Ben on todettu hoitojen tehottua terveeksi, mutta rankat koettelemukset ovat jättäneet jäljen.

– 1,5 vuotta olen joka solullani huolehtinut vain siitä, että lapsilla on kaikki hyvin, kukaan ei ole infektiossa ja syöpäsolut ovat hallinnassa, Kiiski avautuu. 

Kiiski suuntaa ajatukset tekstissään kuitenkin valoisampaan tulevaisuuteen. 

– Haluaisin tutustua uudestaan itseeni. Se myös pelottaa minua ajatuksena, Kiiski paljastaa kirjoituksessaan. 

Koko blogitekstin voit lukea täältä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja