Sandra Bullock säilynyt uskomattoman hyvin – katso kuvat vuosien varrelta

Torstain AVA Elokuvaa Miss FBI – aseistettu ja ihana tähdittää upea Sandra Bullock. Ensi vuonna 50 täyttävä näyttelijätär ei tunnu vanhentuneen kymmenessä vuodessa yhtään.

Näyttelijä Sandra Bullock, 49, valloittaa ruskeilla silmillään ja upeilla, pitkillä kutreillaan. Tähdestä otettujen kuvien perusteella ei uskoisi, että hän täyttää ensi kesänä 50 vuotta.

Vuosien varrella Bullockin on huhuttu turvautuneen kauneuskirurgiaan, mutta oli totuus mikä tahansa, saksalais-yhdysvaltalainen tähti on pitänyt itsestään hyvää huolta. Hänen vartaloaan kadehtisi kuka tahansa parikymmentä vuotta nuorempikin, eikä muutaman vuoden takainen avioerokriisikään ole jättänyt häneen jälkeään.

Bullock sädehtii yhä

Tänään Bullock tähdittää illan AVA Elokuvaa Luonnon lait. Elokuva on vuodelta 1999. Upeakutrisen Bullockin hiustyyli on vuosien saatossa vaihdellut, mutta näyttelijätär hehkuu yhä yhtä upeana kuin 14 vuotta sitten.

Katso kuvat kymmeneltä vuodelta!

Sandra Bullockin tähdittämä AVA Elokuva Luonnon lait nähdään AVAlla 3.10. klo 21.

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin. Tykkää AVAsta myös Facebookissa!


AVA / Leenastiina Simola

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat