Samuli Samuelsson on lyöty! Miesten satasella jymy-yllätys Kalevan kisoissa

Santeri Örn juoksi yllätysvoittoon miesten satasella 1:39
Katso videolta lisää Santeri Örnin kommentteja mestaruusjuoksusta.

Santeri Örn juoksi yllätysvoittoon miesten satasella Kalevan kisoissa. Kesäkuussa Suomen ennätyksen juossut Samuli Samuelsson joutui tyytymään SM-hopeaan.

Örnin voittoaika oli 10,38. Toiseksi tullut Samuelsson kellotti ajan 10,45. Kilpailun kolmas oli Valtteri Louko ajalla 10,51. Samuelsson oli juossut kesäkuussa Kuortaneella uuden Suomen ennätyksen 10,12. Hän oli alkuerien nopein ajalla 10,46. Örn juoksi aikaan 10,59.

– AIka nopeasti se meni. Ei siitä ihan hirveästi jäänyt mieleen. Ikimuistoinen juoksu varmasti, muistan sen lopun ikäni. Puolessa matkaa huomasin, että tässä tullaan kärkijoukoissa, Örn summasi MTV Urheilulle kisan jälkeen.

Naisten sadalla metrillä kovinta vauhtia piti Lotta Kemppinen, joka voitti Suomen mestaruuden ajalla 11,55. Kisan kakkonen oli Anniina Kortetmaa ajalla 11,63. Kisassa kolmanneksi yltänyt Anna Pursiainen juoksi aikaan 11,69. Molemmat loppukilpailut juostiin vastatuulessa.

– Tuntuu todella hyvältä. Parit SM-kisat joutunut katsomaan kotisohvalta, niin tuntui ylipäätänsä upealta olla täällä juoksemassa ja onnistui uusimaan mestaruuden, Kemppinen sanoi finaalin jälkeen.

Katso pääkuvan videolta lisää Santeri Örnin kommentteja mestaruusjuoksusta. Alla olevalla videolla Lotta Kemppisen kommentit kokonaisuudessaan voitokkaan kisan jälkeen.

Lotta Kemppinen juoksi Suomen mestariksi naisten satasella 1:41