Camilla Richardssonilta kova veto Kalevan kisoissa – kiekkofinaalissa hurjaa draamaa

Camilla Richardsson paineli ylivoimaisesti Suomen mestariksi 10 000 metrillä 1:50
Katso videolta: Camilla Richardsson kertoo tarkemmin harjoittelustaan ja siitä, mikä on erinomaisen vauhdin takana.

Camilla Richardsson painoi ylivoimaiseen Suomen mestaruuteen naisten 10 000 metrillä Kalevan kisoissa perjantaina. Naisten kiekkoringissä nähtiin puolestaan dramaattinen loppuratkaisu viimeisellä kierroksella.

Aiemmin tällä kaudella Suomen ennätyksen juossut Richardsson kellotti ajan 31.34,94, joka on kaikkien aikojen kakkosaika Suomessa. Eroa toiseksi tulleeseen Johanna Peiposeen tuli lopulta lähes puolitoista minuuttia. Peiponen juoksi kauden parhaansa 33.00,29. Kisan kolmas oli Nina Chydenius, joka juoksi ennätyksensä 33.23,17. 

– Oli jopa yllättävän kova sooloaika. Yllättävän hyvin meni, mutta loppu oli pientä taistelua. Se on pitkä matka juosta yksin.  Loppuaika oli todella hyvä. Toivon, että se riittää MM-kisoihin. Sitä ei voi vielä tietää, mutta olen tehnyt kaiken, minkä pystyn tekemään. Jos ei riitä, niin ei riitä, Richardsson summasi MTV Urheilulle kisan jälkeen.

Perjantai-illan toiset Suomen mestaruudet jaettiin naisten kiekkoringissä. Salla Sipponen johti kisaa aina viimeiselle heittokierrokselle asti, kunnes Helena Leveelahti ohitti viimeisellä heitollaan Sipposen seitsemällä sentillä. 

Kisan päättänyt Sipponen ei kuitenkaan lannistunut, vaan kiskaisi viimeisellään tuloksen 56,00 ja ohitti Leveelahden yli metrillä. Leveelahti otti hopeaa tuloksella 54,81 ja kolmanneksi tulleen Katri Hirvosen paras heitto kantoi 50,91.

Katso pääkuvan videolta: Camilla Richardsson kertoo tarkemmin harjoittelustaan ja siitä, mikä on erinomaisen vauhdin takana.

 

Lue myös:

    Uusimmat