Samuli Edelmannista eronnut Laura Tuomarila Me Naisille: "Jos en jollekin kelpaa, se on hänen ongelmansa"

Näyttelijä Samuli Edelmannin ex-puoliso Laura Tuomarila kertoo Me Naiset-lehden haastattelussa, ettei 20 vuotta kestäneen avioliiton päättyminen ole ollut helppoa.

VIDEO: Samuli Edelmann avoimena isänsä kuolemasta

Samuli Edelmann, 50, ja Laura Tuomarila, 47, hakivat viime keväänä avioeroa. Parilla on entuudestaan kaksi lasta, 18-vuotias Venla ja 13-vuotias Ilmari.

Edelmann tapailee nykyisten tietojen mukaan muusikko  Paula Vesalaa, mutta Tuomarila on viihtynyt hyvin omissa oloissaan. Nykyisin hierojana ja vyöhyketerapeuttina työskentelevä Tuomarila ajattelee, että kyseessä on uusi elämänvaihe.

– Tuntuisi hullulta hypätä uuteen suhteeseen. On oikeastaan ihanaa olla yksin. En ole enää tilivelvollinen kellekään, Tuomarila kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa.

Aikaisemmin syömishäiriöstä kärsinyt Tuomarila huomasi parantumisen olevan mahdollista eronsa jälkeen.

– Ajattelin pitkään, ettei syömishäiriöstä voi koskaan kokonaan parantua, mutta ilmeisesti voi. Kaiken tämän keskellä olen pysynyt terveenä ja täysipäisenä.

Tuomarila kertoo lehdessä ilon voimistuneen hänessä paranemisen jälkeen. Negatiivisiin tunteisiin hän ei aio enää jäädä roikkumaan.

– En häpeä enää itseäni ja riitän tällaisena. Jos en jollekin kelpaa, se on hänen ongelmansa. Minun elämäni ei siihen murene.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

    Uusimmat