Samuli Edelmannin pitkä liitto kariutui keväällä – Seiska uutisoi yllätyssuhteesta Paula Vesalaan

Laulaja-näyttelijä Samuli Edelmannin pitkä liitto tuli tiensä päähän huhtikuussa 2018. Seiska uutisoi Samuli Edelmannin ja Paula Vesalan romanssista tänään torstaina.

VIDEO: Samuli Edelmann avautuu isänsä kuolemasta

Samuli Edelmann nousi tänä keväänä otsikoihin, kun hän ja puoliso Laura Tuomarilajättivät yhteisen avioerohakemuksen Espoon käräjäoikeuteen 25. huhtikuuta. Parin liitto ehti kantaa lähes kaksi vuosikymmentä, sillä häitä juhlittiin jo vuonna 1999. Pitkään liittoon syntyi kaksi lasta, tytär ja poika.

Edelmann näyttää löytäneen rinnalleen uuden rakkaan, sillä Seiska uutisoi hänen ja Paula Vesalan suhteesta tänään torstaina. Lehti kuvasi Edelmannin ja Vesalan vaihtavan lämpimän suudelman keskellä kirkasta päivää Helsingin Punavuoressa. Aiemmin kesällä pari on bongattu yhdessä muun muassa Valamon luostarissa ja Provinssissa.

Myös Vesalalla on takanaan pitkä liitto. Hän seurusteli The Rasmus -solisti Lauri Ylösen kanssa 12 vuoden ajan, kunnes pari haki eroa syksyllä 2016. Liittoon syntyi yksi lapsi.


Edelmann ja Vesala ovat tunteneet toisensa jo vuosien ajan. Kaksikko nähtiin ensimmäisen kerran yhtä aikaa valkokankaalla vuonna 2010 Prinsessa-elokuvassa.

Vesalan ja Edelmannin käsinkosketeltava kemia valui suomalaisen olohuoneisiin vuonna 2014, kun he esiintyivät samalla Vain elämää -kaudella. Tuolloin he tulkitsivat yhdessä koskettavan Rakkauslaulu-kappaleen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja