Samu Haber antoi Robinille ulkonäköön liittyvän vinkin, jonka toteutti itse perässä: "Meillä on nyt sama tyyli"

Nähdäänkö Robin jatkossakin juontajana? 1:04
Robin juontaa ensimmäistä kertaa kokonaan oman ohjelmansa, mutta nähdäänkö hänet myös jatkossa juontajana? Näin tähti vastaa!

Laulajakollegat saavat toisiltaan tyylivinkkejä.

Laulaja Robin Packalen on viihtynyt jo tovin aikaa polkkapituisessa hiustyylissä. Lookin takana on laulajan mukaan ennen kaikkea käytännöllisyys.

– Tällainen tyyli on itselleni helppo. Hiukseni ovat niin paksut, että lyhyenä ne pitäisi aina muotoilla jollakin geelillä. Nyt voin vetää vain nutturan päähän ja olen valmis, Packalen kertoo oman, Fox-kanavalta tulevan uutuusohjelmansa Robin - täydellinen ilta -kuvauksissa MTV Uutisille.

Myös laulaja Samu Haber innostui hiljattain pidemmästä hiustyylistä. Nykyään kollegat ovatkin hiustensa puolesta tyylikaksosia.

– Juttelin aiheesta Haberin kanssa ja hän sanoi, että pidä tuo pitkä hiustyyli. Hän aikoi kasvattaa itsekin samanlaisen. Meillä on nyt sama tyyli, hän nauraa.

Toisinaan tyylimuutokset herättävät somekansan huomion. Negatiiviset kommentit eivät kuitenkaan luikertele Robinin ihon alle, vaan hän suhtautuu kiusaamisyrityksiin lähinnä huumorilla.

– Lähestyn kiusaajia hauskuuden ja koomisuuden kautta. Saan heistä energiaa, että antaa tulla vaan, laulaja päättää.

Lue myös:

    Uusimmat