Mainos

Tältä näyttää Samsungin seuraava huippupuhelin - luotettavalta vuotajalta paljastus

Tuttuun tapaan materiaalit perustuvat vuotaneisiin mallitiedostoihin, joiden perusteella OnLeaks on tuottanut tietokonemuokatut kuvat ja videon, jotka esittelevät Galaxy S9:n muotoja.

Samsungin odotetaan mahdollisesti esittelevän ensi kerran Galaxy S9 -puhelimia jo tammikuun CES-messuilla, mutta laajemman julkistuksen odotetaan tapahtuvan vasta helmi-maaliskuussa. Tulossa Galaxy S8 -puhelinten seuraajiksi ovat edelleen Galaxy S9 ja Galaxy S9+, joista nyt materiaaleissa nähdään vain pienempi Galaxy S9.

Nyt nähdyn paljastuksen perusteella ainakin pienemmässä Galaxy S9:ssä näytön alareunus on kaventumassa vain 0,1 millimetrillä Galaxy S8:sta, ja kokonaisuutena puhelimen design on hyvin lähellä Galaxy S8:aa. Galaxy S9:n mitoiksi kerrotaan 147,6 x 68,7 x 8,4 millimetriä, kun Galaxy S8 on kooltaan 148,9 x 68,1 x 8 millimetriä. Puhelimessa näyttäisi edelleen olevan painike Bixby-virtuaaliavustajalle kuin myös 3,5 millimetrin perinteinen kuulokeliitäntä.

Aiemmat huhut ovat kertoneet näyttöjen koon säilyvän Galaxy S9:ssä ja Galaxy S9+:ssa ennallaan 5,8 ja 6,2 tuumassa.

Takana Galaxy S9 -puhelimissa sormenjälkilukija on siirtymässä kameran alapuolelle. Kuvausvalo ja sykemittarin anturi sijaitsevat kamerasta oikealla. Galaxy S9:ään on tulossa vain yksi takakamera, mutta Galaxy S9+ on saamassa nykyisen Galaxy Note8:n tavoin taakse kaksoiskameran.

Euroopassa Galaxy S9 -puhelimet ovat saamassa sisälleen Samsungin uuden Exynos 9810 -järjestelmäpiirin. Toinen luotettava vuotaja Evan Blass on aiemmin kertonut Galaxy S9:n tulevan 4 gigatavun ja Galaxy S9+:n 6 gigatavun RAM-muistilla. Tallennusmuistia puhelimet saattavat saada huippuversiona kenties jopa 512 gigatavua, sillä Samsung on aloittanut sen mahdollistavien muistipiirien tuotannon. Uudistuksiin odotetaan lukeutuvan myös paremmin toimivan iiristunnistuksen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.