Mainos

Huhu: Samsung paikkaa uutuuslaitteella asemiaan tablet-markkinoilla

Uutisoimme hiljattain Applen laskeneista tablettimyynneistä ja samassa yhteydessä huomioimme myös Samsungin alkuvuonna selvästi laskeneen markkinaosuuden. Tuoreiden huhujen mukaan korealaisyhtiö onkin reagoimassa laskeneisiin myynteihin ja esittelemässäpiakkoin uuden tulokkaan Galaxy Tab -sarjaansa.

Huhujen mukaan Samsungin seuraavan tabletin nimi tulee olemaan Galaxy Tab 4 Advanced, joka nimensä mukaisesti on aiemmin julkaistun Galaxy Tab 4:n seuraaja. Teknisten tietojen osalta tabletissa on 10,1 tuuman näyttö 1280×800 pikselin resoluutiolla. Toistaiseksi tuntematon suoritin toimii 1,6 GHz:n taajuudella ja sisältää kahdeksan ydintä. RAM-muistia tabletista löytyy kaksi gigatavua ja tallennusmuistia on 32 gigatavua, minkä lisäksi mukana on microSD-muistikorttipaikka. Muiden teknisten tietojen osalta takakameran tarkkuus on viisi megapikseliä, etukameran 1,3 megapikseliä ja akun kapasiteetti on 6 800 mAh. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 6.0 Marshmallow.

Aikaisemmin Samsung on käyttänyt tuotteisaan Advance-lisänimeä koskien LTE Advanced -tukea, mutta nyt vuotaneissa teknisissä tiedoissa LTE-tuesta ei ole mainintaa. Myöskin tabletin hintatiedot ovat toistaiseksi hämärän peitossa, mutta teknisten tietojen perusteella tabletti kuuluu suurella varmuudella alempaan hintaluokkaan. Samsungilla onkin ollut älypuhelinten lisäksi myös tableteissa ongelmia kilpailla budjettiluokan laitteilla, sillä etenkin Aasiassa monet paikalliset yritykset tarjoavat kilpailukykyisiä tuotteita alemmassa hintaluokassa.

Alla kuvia Samsungin aiemmista Galaxy Tab 4 -malleista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.