Samppa Linna: Tämän takia Juti on mukana kisabiisissä

MTV3:n Putous-ohjelmasta tuttu sketsihahmo Samppa Linna avaa hänen ja Timo Jutilan yhteistyön taustoja.

MTV3:n Putous-ohjelmasta muistettava, näyttelijä Aku Hirviniemen luoma sketsihahmo Samppa Linna ja Suomen joukkuejohtaja, jääkiekkolegenda Timo Jutila tulkitsevat yhdessä kisabiisin Ny rillataan viimeiseen asti. MTV3.fin tavoittama Samppa Linna kertoo, miten Jutila päätyi mukaan kappaleeseen.

– Todellinen syy siihen, että Juti on messissä on se, että meillä on Kalervo Kummolan kanssa sopimus, että Jutillekin pitää saada jotain hommaa. Kalervo sanoi, että Jutia saa käyttää, mutta ei oo pakko, Samppa murjaisee.

Jutila itse on mielissään siitä, että on mukana kappaleessa. Mies ei kuitenkaan omien sanojensa mukaan ainakaan videolla olisi tarvinnut enempää huomiota.

– Mietin biisistä, että kaikkea he keksivät. Tämä oli positiivinen juttu, joten tietenkin lähdin mukaan, Jutila fiilistelee.

Kisabiisin videolla nähdään sulassa sovussa turkulainen Samppa ja tamperelainen Juti. Millaiset välit miehillä on? Irvaillaanko toisten kotikaupungeilla vuorotellen?

– Kyllä tamperelaisten ja turkulaisten välit ovat ihan kunnossa, vaikka vähän pitääkin aina nälviä toisia. Elämässä pitää olla huumoria, Juti toteaa.

Samppa Linna on samaa mieltä, nyt puhalletaan kisahurmoksessa yhteen hiileen.

– Mielenvikaset MM-kisat on koko kansan juttu, ei silloin tällaisia raja-aitoja mietitä, Samppa linjaa.

MTV3 Total näyttää kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut suorana, Antero Mertarannan selostamina.

Suomen pelit, semifinaalit ja mitaliottelut näytetään suorana myös MTV3-kanavalla.

(MTV3–KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat