Sampo Kaulanen päivittelee reissukilojaan somessa: "Joskus tällainen ruokavalio ja tissuttelu olivat normaali elämäntyylini"

13:15
Sampo Kaulanen kertoo nuoruudestaan MTV Uutiset Liven haastattelussa.

Kyläkauppias Sampo Kaulanen päivittelee Thaimaassa kertyneitä reissukilojaan.  

Kyläkauppias Sampo Kaulanen lomaili useamman viikon ajan Thaimaassa ja on nyt palannut takaisin Suomeen. Mies kertoo Instagram-kuvassaan, että kerrytti loman aikana kaksi ja puoli kiloa ylimääräistä. 

– Kaksi ja puoli kiloa painoa lisää reissussa. Mahtavaa! Ja joskus tällainen ruokavalio ja tissuttelu ovat olleet normaali elämäntyylini. Ei ihme, että paino oli joskus heittämällä yli 93 kiloa ja kehon rasvaprosentti 33.

Kaulasen entisiin elämäntapoihin kuului vahvasti mässäily ja tissuttelu. Hän teki noin vuosi sitten mittavan elämäntapamuutoksen.

Löhöily ja napostelu sohvalla saivat jäädä, kun mies aloitti urheilun ja muutti ravintotottumuksiaan. Kaulanen oli onnistunut tiputtamaan painoa 13 kiloa ennen lomaansa. Mies kertoo, että aikoo palata nyt loman jälkeen takaisin ruotuun. 

– Nyt on paino on heilunut siinä 78–83 kilogramman välissä vuoden. Tänään oli 82,5 kiloa. Aamulla pääösin onneksi taas rutiinien syrjään kiinni. Neljän kilometrin aamuhölkkä ja nyt salitreenit, Kaulanen kirjoittaa. 

Kaulasen vaimo Minttu Kaulanen oli mukana Nelosen Suurin pudottaja ja myös hän pääsi kiinni terveellisiin elämäntapoihin ja liikuntaharrastuksiin. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja