Ex-Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen joutui olemaan pitkään erossa puolisostaan Sami Uotilasta – näin he korvasivat menetetyn ajan

5:18
Kerttu Rissanen joutui olemaan pitkään erossa puolisostaan Sami Uotila.

Näyttelijä Kerttu Rissanen lähti mukaan uuteen seikkailurealityyn.

Maailmalla suosittu I'm a Celebrity... Get Me Out of Here! on seikkailureality, jossa julkisuudesta tunnetut henkilöt matkaavat kauas keskelle viidakkoa. He joutuvat asumaan parhaimmillaan kuukauden ajan hyvin alkeellisissa olosuhteissa keräten rahaa hyväntekeväisyysvoittopottiin.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -ohjelmassa mukana nähdään myös Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä ja joogaohjaaja Kerttu Rissanen.

– Olen haaveillut, että pääsisin tekemään jotain tämän tyyppistä johonkin lämpimään ilmastoon ja nyt pääsin. Olen superonnellinen, että pääsin tähän mukaan, Rissanen kertoo ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Salkkarit-jättänyt näyttelijä kertoo saavansa edelleen paljon viestejä ohjelman faneilta. Rissanen valmistui hiljattain myös joogaohjaajaksi. Kaunotar kertookin rauhoittaneensa alkuvuoden töiden osalta.

– Nyt on ollut niin kiireinen syksy, joten kuulostaa hyvältä, ettei ensi vuoden alusta ole niin paljoa suunnitelmia.

Viidakossa seikkailut Rissanen joutui jättämään puolisonsa näyttelijä Sami Uotilan Suomeen ohjelman kuvauksien ajaksi.

– Meillä oli aika pitkäkin ero, kun Sami oli siinä lomalla ennen kuin lähdin. Olin siihen valmistautunut. Lähdin luottavaisin mielin. Sami oli ihana ja kannustava ja sain ihanaa kommenttia. Lähdin todella luottavaisin ja rohkein mielin.

Viidakosta palattuaan pari otti menetetyn ajan takaisin.

– Otettiin aikaa ja mentiin hotelliin ja syömään. Otettiin se aika, kun emme olleet pitkään aikaan tehneet mitään yhdessä, niin oli tosi kivaa.

Videolla Rissanen kertoo lisää parisuhdekuulumisistaan.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe 21.1. klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja