Sami Sykkö paljastaa ikimuistoisimman hetkensä Linnan juhlista – päätyi erikoiseen tanssiin Anna Puun kanssa

1:04
Muotitoimittaja Sami Sykkö arvioi Linnan juhlia.

Kiireinen muotitoimittaja kokee mediamaailmaan muuttuneen paljon kymmenessä vuodessa.

Sami Sykkö muistaa, kuinka tietokoneiden pelättiin kaatuvan vuosituhannen vaihtuessa tietokonepäivitysten takia.

– Tuntuu kuin siitä olisi vain hetki kulunut, minne 20 vuotta meni?Hatusta pitää kyllä pitää kiinni, että pysyy tässä kehityksessä mukana ja maailman muutoksessa ylipäätään.

Mediamaailma on Sykön mukaan muuttunut valtavasti viimeisen kymmen vuoden aikana. Sykkö oli kymmenen vuotta sitten vielä Gloria-lehden päätoimittaja.

– Silloin oli isoja aikakauslehtiä ja valtavia sanomalehtiä. Nyt kaikki se on pienentynyt ja pienentynyt. Televisiokanavia tulee yhä enemmän. Muutos mediamaailmassa on ollut nopea. Tällaisella vanhemmalla herrasmiehellä on perässä pysymistä, hyväntuulinen Sykkö totesi.

Toista kertaa Linnan juhlissa Ylen pukukommentaattorina toiminut muotitoimittaja palasi haastattelussa viime vuoden Linnan juhlien tunnelmiin.

– Kun kommentointi oli ohi, lähdin hakemaan Anna Puuta tanssimaan. Kun olimme valmiina tanssimaan, yhtye lakkasi soittamasta. Mietittiin mitä nyt tehdään, mutta päätimme silti tanssia. Anna lauloi korvaani Eternal Lovea. Se on ihana muisto.

Syköllä on ollut kiireinen syksy. Muiden töiden ohella hän on toiminut Fashion Finland -yhdistyksen päätoimittajana. Linnan juhlien työrupeamaan Sykkö on todella tyytyväinen.

– Vuoden isoin keikka on takana eli Linnan juhlat. Valmistelimme sitä monta kuukautta. Olemme saaneet hyvää palautetta ja valtavat katsojaluvut. Olemme helpottuneita ja todella tyytyväisiä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja