Linnan juhlien asiantuntija Sami Sykkö antaa arvionsa vuoden suurimman seurapiiritapahtuman asuista: "Tämä vuosi oli kuiva"

10:44
Linnan juhlien kohokohdat pähkinänkuoressa

Muotitoimittaja Sami Sykkö pettyi tämän vuoden Linnan juhlien miesten asuihin.

Linnan juhlissa juhlapukuja tuttuun tapaan Ylellä kommentoinut Sami Sykkö piti juhlien koskettavimpina hetkinä veteraanin runonlausuntaa ja toisen veteraanin viettämää 100-vuotissyntymäpäivää.

Juhlien pukuloistoon Sykkö oli sen sijaan hieman pettynyt, eikä selkeitä huippuja miehen mukaan Presidentinlinnassa näkynyt. Sykkö nostaa esille kuitenkin muutaman pukeutujan, jotka vakuuttivat hänet tänä vuonna.

– Näyttelijä Elina Knihtilän upea keltainen puku. Knihtilä on vahvan oloinen nainen ja hän uskaltaa ottaa kantaa asioihin. Hän on esikuva monelle. Keltainen uljas veistosmainen asu oli hänen arvoisensa.

– Taiteilija Sasha Huberin pinkki-punainen asu jäi myös mieleen. Huber on upean näköinen nainen. Hän kantoi puvun ryhdikkäästi. Ikisuosikki Jaana Pelkonen oli myös kärkikahinoissa mukana.

Tämän vuoden Linnan juhlissa miesten pukeutumiselle ei paljoakaan kehuja Syköltä siunaantunut. Sykön mukaan aiempina vuosina Linnassa on nähty rohkeampia valintoja miesvieraiden osalta asujen suhteen. Esimerkkinä Sykön mukaan aiemmin esiin ovat nousseet muun muassa näyttelijä Jasper Pääkkönen sekä räppärit Elastinen ja Cheek.

– Tämä vuosi oli kuiva vuosi asujen suhteen. Itselläni oli Teemu Muurimäen suunnittelema tummansininen shaalikauluksinen frakki. Ensi vuonna miesten on myös pakko panostaa pukuihinsa, hyväntuulinen Sykkö vitsaili.

Sykkö kommentoi myös presidentti Sauli Niinistön puhetta Linnan juhlissa.

– Presidentti lanseerasi Linnan juhlissa tiedon merkityksen. Hän nosti esiin puheessaan, että kuka tahansa voi joutua netissä kiusaamisen ja vainon kohteeksi. Toivottavasti seuraavalla vuosikymmenellä suomalaiset eivät olisi niin vihaisia. Oltaisiin tyytyväisempiä siihen, että asumme maailman parhaassa maassa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja