Mainos

Sami Saaren ex-vuokralaista vastaan vireillä 52 velkomusasiaa Helsingin käräjäoikeudessa

0:40

Muusikko Sami Saaren asunnossa vuokralaisena ollutta naista vastaan on virellä 52 erillistä velkomusasiaa Helsingin käräjäoikeudessa. Vanhimmat velkasaatavat ovat vuodelta 1996.

Asia on tullut vireille käräjäoikeuteen 6.3.2017 eli samaan aikaan, kun nainen vielä asui vuokralla Saaren asunnossa Helsingin Laajasalossa.

MTV kertoi sunnuntaina Saaren asuntopainajaisesta. Saaren mukaan hänen kotinsa oli naisen jäljiltä täysin tuhottu. Kun Saari meni vapun jälkeen tarkastamaan asuntoa, sotkua ja hävitystä oli lattiasta kattoon.

– Olin saatanan shokissa, Saari sanoi MTV:lle.

Saari on tehnyt vahingonteosta rikosilmoituksen Helsingin poliisille.

Naisen kertoman mukaan sotkuisuus johtui siitä, että muutto oli juuri kesken. Nainen sanoo, että asuntoon oli menty ilmoittamatta. Hän on sanonut vievänsä asian poliisille.

Velkasaatavia lähes 20 vuoden ajalta

Käräjäoikeudessa vireillä olevat velkasaatavat naiselta ovat yhteensä runsaat 4 500 euroa ja ne ovat kertyneet lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta. Tuoreimmat ovat vuodelta 2014. 

Käräjäoikeuden mukaan saatavat ovat tulleet perintään useana erillisenä toimeksiantoja. Kantajana naisen maksamattomia velkoja, kuten sähkölaskuja ja postimyyntilaskuja, perii Lindorff Oy. 

Saatavien vanhentuminen on vuosien saatossa katkaistu muistuttamalla saatavista säännöllisesti alle kolmen vuoden välein. 

Velkomusasian haaste on toimitettu käräjäoikeudesta naiselle toukokuussa, mutta hän ei ole siihen vastannut määräaikaan mennessä eikä myöskään maksanut velkoja.

Käräjäoikeus antaa siten asiassa todennäköisesti yksipuolisen tuomion ensi viikolla.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.