Mainos

Sami Kuronen sai törkeää palautetta – juontajan vastaus veti hiljaiseksi

Sami Kuronen puhuu sosiaalisessa mediassa avoimesti siitä, kuinka ikävä palaute satuttaa. 

Juontaja Sami Kuronen kertoo Instagramissa saaneensa vastikään ikävää palautetta julkaisemansa kuvan yhteyteen. Suosikkijuontaja ei kuitenkaan niellyt tilannetta, vaan sivalsi itse kommentoijaa nokkelasti.

– Itse olen pahimmilta paskoilta säästynyt ja saamistani ilkeilyistä suurimman osan olen onnistunut itsetuntoni avulla sivuuttamaan. Silti yksi pieneltäkin tuntuva ilkeily voi saada osuessaan isoa vahinkoa aikaan, juontaja alusti julkaisussaan.

Kuronen julkaisi Instagram-tilillään vastikään kuvan, jossa hän poseerasi vanhan raitiovaunun sisällä. Kuvassa oli käytetty filtteriä, joka toi siihen tarkoituksella ajan patinaa.

– Ei mennyt kuin muutama minuutti, kun joku herrasmies nimimerkin takaa kommentoi tyyliin: ”Ootpa rupsahtanut, kun tsuumasin kuvaa, näytät jopa pelottavan pahalta”.

Kuronen ei kuitenkaan aikaillut vastauksensa kanssa, vaan esitti kommentoijalle heti suoran kommentin. Tämä johti siihen, että kommentoija poisti oman kommenttinsa.

– Kysyin häneltä, saitko tästä nyt hyvän mielen? Johon tämä profiilikuvassaan tunnistamaton sankari vastasi testanneensa kestääkö itsetuntoni 100%? (Tänä aamuna hän oli kommenttinsa poistanut), Kuronen kirjoittaa.

Suosikkijuontaja muistuttaa, että jokaisen kommentoijan olisi hyvä miettiä, millaista vahinkoa törkeät kommentit voivat saada aikaan.

– Rehellisesti... Mun itsetunto ei tästä romuttunut, mutta mitä jos seuraavan täysin syyttömän kohdalla näin ei ole? hän summaa.Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja