Sami ja Varpu Hintsanen viettivät 6. hääpäiväänsä – parin ei pitänyt edes avioitua: "Sovittiin, että luvataan aina vain tämä päivä"

Varpu ja Sami Hintsasen rakkaus on kestänyt kaiken - nämä ovat onnistuneen suhteen salaisuudet 1:41
Haastattelu vuodelta 2021: Varpu ja Sami Hintsanen kertovat kestävän suhteensa salaisuuden.

Sami ja Varpu Hintsasen häitä tanssittiin kuusi vuotta sitten.

Juontaja ja muusikko Sami Hintsanen ja hänen puolisonsa, kirjailija ja mielenvalmentaja Varpu Hintsanen viettivät viikonloppuna kuudetta hääpäiväänsä.

Varpu jakoi Instagram-tililleen kauniin postauksen parin hääpäivän kunniaksi. Postauksen alussa hän kertoo, että pariskunnalla on takanaan "kuusi vuotta avioliittoa määräaikaisella sopimuksella".

Harri Hinkka otti meistä upeat ja herkät hääkuvat hääpäivän aamuna. Jostain syystä lempikuvaksi on kuitenkin valikoitunut tämä "making of" huumorikuva. Tämä on eniten meitä. Kuvastaa tätä meidän suhdetta, mutta myös yhteistä elämää täydellisesti. Toinen on jatkuvasti, että "Mitä hemmettiä nyt taas?". Toinen on, että "Hupsista saatana!", Varpu kirjoittaa julkaisun kuvaan viitaten.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Julkaisussaan Varpu kiittää puolisoaan yhteisestä matkasta, jonka hän kuvaa olleen "vähintäänkin monenkirjava ja mutkikas".

– Toisinaan kipuamista ja rämpimistä, toisinaan jyrkkääkin alamäkeä. Sitä tasaista vaihetta jokusen vuoden odottelin, mutta nyt olen siitä odotuksesta luopunut. Eniten kaikista matka sun kanssa on ollut ihan hemmetin hauska, mutta myös turvallinen. Ja niillä pärjää pitkälle, hän raapustaa.

– Kun mentiin naimisiin (vaikka ei pitänyt) ja vaihdoin nimeni (vaikka ei pitänyt) sovittiin, että luvataan aina vain tämä päivä – ei loppuelämää. Päivä kerrallaan on meidän molempien historialla juuri hyvä, hän jatkaa.

Hintsaset avioituivat vuonna 2018. He kertoivat rakkaudestaan MTV Uutisten haastattelussa vuonna 2021.

– Emme ole yhdessä siksi, että olisimme riippuvaisia toisistamme. Olemme yhdessä ainoastaan siitä syystä, että meillä on hyvä ja ihana olla, Varpu kertoi tuolloin MTV Uutisille.

Tuolloin pariskunta mainitsi erityisesti keskusteluyhteytensä ja -avoimuutensa olevan kestävän suhteen tukipilareita.

– Keskustelukulttuurimme on äärettömän hyvä. Puhumme asioista suoraan toisillemme ja saamme olla sellaisia kuin olemme, Sami kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat