Sami ja Jutta Helenius hankkivat kakkoskodin – huomio kuvassa kiinnittyy kuitenkin täysin muuhun: "Samista on tullut joulupukki"

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tuttu Sami Helenius on kasvattanut komean parran.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tuttu tanssijapariskunta Jutta ja Sami Helenius ovat pitäneet yhtä jo 20 vuotta. Vuosituhannen alussa yhteen lyöttäytynyt pariskunta avioitui vuonna 2008, ja he ovat muun muassa tanssineet kilpaa parina.

Pariskunta julkaisi vuodenvaihteessa yhteiskuvan, jossa he paljastivat, että ovat hankkineet viime vuoden aikana kakkoskodin itselleen.

– Kulunut vuosi on ollut vivahteikas ja täynnä tunteita, itse oon välillä joutunut tekemään päätöksiä sen mukaan mikä juuri nyt on tärkeää. Paras päätös oli, että hankittiin oma punainen tupa. Kakkoskodiksi muotoutunut paikka on lumonnut meidät täysin. Parkettien kimalluksesta on hyvä välillä tulla ihmettelemään elämää tänne. Ja Sami Helenius voi kasvattaa rauhassa partaansa…

Jos et näe kuvaa, voit katsoa tästä.

Someseuraajien huomio ei niinkään kiinnittynyt pariskunnan kakkoskotiin, vaan Samin partaan.

– Mr. Silver Fox. Onnellista uutta vuotta teille! näyttelijä Ernest Lawson kirjoitti.

– Jo on komea parta.

– Parta sopii Samille hyvin! Jatkoon!!!

– Samista on tullut joulupukki.

Sami voitti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman vuosi sitten parinsa, hiihtäjä Virpi Sarasvuon kanssa. Vuotta aikaisemmin voiton nappasi Jutta parinsa, juontaja Christoffer Strandbergin kanssa.

16:15


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja