Sami Hedberg julkaisi suloisen lapsuuskuvan synttäreidensä kunniaksi – myös Saija Tuupanen muisti rakastaan merkkipäivänä

7:16
Julkkispariskunta Sami Hedberg ja Saija Tuupanen kertovat, mistä haaveilevat

Sami Hedberg juhli eilen 41-vuotissyntymäpäiväänsä.

Koomikko Sami Hedberg täytti eilen 41 vuotta ja juhlapäivän kunniaksi mies julkaisi Instagram-tilillään suloisen lapsuuskuvansa. Otoksessa nuori Hedberg katsoo hymyillen pois kamerasta.

– Isot Kiitokset kaikille Syntymäpäiväonnitteluista. Yli neljääkymppiä mennään. Tässä kuva minusta muutama vuosi sitten. Meidän Pepita-koira ja hedelmäkarkitkin päässyt mukaan myös, Hedberg kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuvan yhteyteen on tullut valtava määrä onnitteluita.

– Iha o ittensä näköne! eräs seuraaja kiteyttää.

Hedberg on seurustellut jo muutaman vuoden laulaja Saija Tuupasen kanssa, joka onnitteli rakastaan viime kesänä otetulla yhteiskuvalla.

– Onnellista, parasta syntymäpäivää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hedberg ja Tuupanen nähtiin viime syksynä Masked Singer Suomi -ohjelmassa. Pari oli piiloutunut yhdessä Yksisarvinen-hahmoksi. Hedberg oli jo toistamiseen ohjelmassa mukana, sillä hän voitti ohjelman ensimmäisen kauden Leijona-hahmollaan.

Hedberg hehkutti ohjelman jälkeen, kuinka upeaa hänestä oli päästä laulamaan puolisonsa kanssa. 

– Olen Saijan fani sillä lailla, että kun hän laulaa niin kauniisti, olen sanonut monta kertaa, että hänen lauluäänensä menee läpi kehon ja osuu tuonne jonnekin, ja se tulee siitä ihmisestä itsestään semmoisena niin voimakkaana energiana, Hedberg kertoi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja