Masked Singer Suomi -maskin takana lymyili tunnettu laulaja, jonka puoliso uhrautui koko kaudeksi hahmon peräpääksi: "Hänen lauluäänensä menee läpi kehon"

1:22
Masked Singer Suomi -maskinsa paljastanut hahmo fiilistelee erikoisia järjestelyjään

Masked Singer Suomi -ohjelmassa yllättänyt pariskunta kertoo kuinka yhteinen matka ohjelmassa sujui.

Masked Singer Suomi -ohjelman semifinaalin päätteeksi maskinsa paljasti Yksisarvinen, joka esitti viimeisenä kappaleenaan Elton Johnin klassikon Sorry Seems To Be The Hardest Word.

Etsivien enemmistö oli tällä kertaa oikeassa, sillä Yksisarvisen maskin takana arveltiin lymyilevän tangokuningatar Saija Tuupanen. Lisäksi suurin osa etsivistä oli oikeassa myös sen suhteen, että Yksisarvisen peräpäässä lymyili Tuupasen puoliso, koomikko Sami Hedberg.

Juontaja Ile Uusivuoren luotsaamassa Masked Singer Suomi – Maskin takana -ohjelmassa kaksikko pääsi kertaamaan sitä, kuinka Hedberg päätyi osaksi Tuupasen asua. Sami Hadberg voitti itse Masked Singer Suomi -ohjelman ensimmäisen tuotantokauden Leijona-hahmollaan. 

Hedberg hehkutti Uusivuoren haastattelussa sitä, kuinka upeaa hänestä oli päästä laulamaan puolisonsa kanssa. 

– Olen Saijan fani sillä lailla, että kun hän laulaa niin kauniisti, olen sanonut monta kertaa, että hänen lauluäänensä menee läpi kehon ja osuu tuonne jonnekin, ja se tulee siitä ihmisestä itsestään semmoisena niin voimakkaana energiana, Hedberg hehkutti. 

Tuupanen itse pohti haastattelussa, ettei paljastumisesta ollut niin suurta pelkoa, kun hänen ei tarvinnut piilotella asiaa puolisoltaan. 

Katso yllä olevalta videolta, milloin Saija Tuupanen joutui selittelemään mystisiä poissaolojaan ja kuinka pariskunnan koskettavat harjoitukset sujuivat!

Alla olevalla videolla Yksisarvisen viimeinen esitys. 

6:41

Masked Singer Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 20

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja