Samantha taisteli vuosia päästäkseen eroon Facebook-sivusta, joka oli perustettu hänen pyllyreikänsä kunniaksi: "Toivon, että tämä olisi pilaa..."

Nämä Facebook-tyyppit jokainen tunnistaa – löydätkö itsesi tai ystäväsi joukosta? 0:35
Nämä Facebook-tyyppit jokainen tunnistaa – löydätkö itsesi tai ystäväsi joukosta?

Samantha yritti vuosia saada Facebookia poistamaan hänen peräaukostaan kertovan Facebook-sivun.

Aiemmin, kun Samantha Jespersenin nimen googlasi, saattoi löytää jotakin epätavallista: hänen peräreiälleen omistetun Facebook-sivun, kertoo Buzzfeed.

Samantha yritti vuosia saada Facebookia poistamaan yrityssivun, jonka nimi on Samantha Rae Anne Jespersen's Butthole, suomeksi Samantha Rae Anne Jespersenin peräaukko.

Sivu luotiin vuosia sitten – eikä siitä päässyt eroon

Sivu luotiin Samanthan ollessa 15-vuotias, mutta hän sai itse tietää siitä vasta vuonna 2015. Sivu oli edelleen olemassa Samanthan täyttäessä 23 vuotta. Hän ei tiedä, kuka sen loi ja miksi.

Facebook toteaa, että sivu on "epävirallinen yrityssivu", joka on luotu "ihmisten kiinnostuksen perusteella". Yritys on merkitty sijaitsemaan Samanthan aiemman kodin kohdalla. Samanthan peräaukon nimeä kantavaa "yritystä" voisi myös arvostella.

– Tuntuu, että jos joku on löytänyt sen, olisi varmaan liian outoa puhua minulle asiasta. Ja jos en saisi työtä sen takia, itse en ainakaan soitaisi itselleni ja sanoisi: "Moi, löysin sivun pyllyreiästäsi, en aio palkata sinua, moikka", Samantha kuvailee.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Toivon, että tämä olisi pilaa"

Vuosien ajan Samantha yritti saada sivun katoamaan esimerkiksi ilmoittamalla sen asiattomaksi. Hän yritti jopa vaatia "yritystä" nimiinsä, mutta sekään ei onnistunut.

Lopulta Samantha anoi ongelmaansa apua jopa Redditissä.

– Toivon, että tämä olisi pilaa, mutta ei se ole, hän kirjoitti. 

Sivu katosi haastattelun jälkeen

Haastattelun antaminen kannatti: sivu katosi Buzzfeedin artikkelin jälkeen.

– Koen, että minun olisi pitänyt voida poistaa se sen perusteella, että kyseessä on oikea nimeni, olin alaikäinen ja sivulla oli vanha osoitteeni, Samantha sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat