"24 tunnin kuntosali" lukitsi ovensa ja unohti Danin sisään – mies piti hauskaa pelastusta odottaessaan: "Se oli kuin Yksin kotona -elokuvissa"

Nämä asiat jokainen kuntosalilla käymiseen hurahtanut tunnistaa 0:45
Parhaita asioita maailmassa ovat oman lapsen syntymä, hääpäiväsi ja se, kun kerran menit salille, eikä mihinkään suosikkilaitteistasi ollut jonoa? Nämä asiat jokainen kuntosalilla käymiseen hurahtanut tunnistaa!

Dan päätti myöhäisillan treeninsä pulahdukseen kuntosalin uima-altaassa – ja huomasi sitten, että henkilökunta on sulkenut salin, lukinnut ovet ja unohtanut hänet sisään!

Dan Hill halusi vain puristaa lauantai-iltaansa yhden treenin. Kuntoiluinto johti kuitenkin hupaisaan tapahtumasarjaan, kun henkilökunta unohti Danin kuntosalille, kertoo ABC News.

"24 tunnin sali" menikin kiinni

Utahilainen Dan oli treenaamassa 24 Hour Fitness -salilla, jolla nimestään huolimatta on tietyt aukioloajat.

Dan ei tätä selvästi tiennyt: mies meni myöhäisillan treeninsä päätteeksi pulahtamaan salin altaaseen, mutta huomasi sieltä noustuaan, että hänet on jätetty yksin salille. Ovet oli lukittu.

"Minut on kirjaimellisesti lukittu sisään 24 Hour Fitness -salille"

Dan ei hätääntynyt, vaan päätti sen sijaan pitää hieman hauskaa. Hän alkoi julkaista Facebookissa kuvia itsestään kuntosalilla.

– Minut on kirjaimellisesti lukittu sisään 24 Hour Fitness -salille juuri nyt, mies kertoi seuraajilleen selfien kera.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Vaimo käski "etsiä mukavan nukkumapaikan"

Dan kertoi haastattelussa, ettei uskaltanut yrittää itse avata lukittuja ovia, koska pelkäsi sen johtavan hälytykseen tai syytteeseen murtautumisesta. Sen sijaan hän soitti poliisille ja selitti tilanteensa.

– Soitin keskukseen, ja kaveri langalla piti kymmenen sekunnin tauon ja sanoi "olet siis missä?", Dan muistaa.

Dan soitti myös vaimolleen, joka kehotti miestä vain "etsimään mukavan nukkumapaikan".

– Aluksi ajattelin, että se oli aika hauskaa. Se oli kuin Yksin kotona -elokuvissa: "Voi juku, minulla on tämä sali vain itselleni", Dan kuvailee.

Poliisi tuli pelastamaan

Danin piina kesti 19 minuuttia. Sitten virkavalta vapautti hänet.

Mies luonnollisesti julkaisi selfien myös poliisien kanssa ja kirjoitti kuvatekstiin "viimeinkin vapaa".

24 Hour Fitness pahoitteli

Virkavalta pelasti Danin. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

24 Hour Fitness pahoitteli Danin kokemaa tilannetta. Kuntosalin johtaja kertoi, että sali on 24 tuntia mainostavasta nimestään huolimatta auki maanantaista sunnuntaihin ja aamuneljästä keskiyöhön.

Aukioloajat perustuvat salin käyttöasteeseen: vähäisen yöajan käyttäjämäärän mukaan yritys päätti hiljattain alkaa sulkea ovensa keskiyön ja aamuneljän välillä. Aukioloajat lukevat myös ovessa.

– Emme selvästi tehneet hyvää työtä sulkiessamme tätä salia lauantai-iltana, ja käymme prosessimme uudelleen läpi, jotta samoin ei tapahdu tulevaisuudessa, kuntosali lupasi.

Dan antoi anteeksi

Dan itse toteaa Facebookissa, ettei halunnut kuntosalilleen huonoja seurauksia tapauksesta. Hän kertoo rakastavansa saliaan tapahtuneesta huolimatta.

Lue myös:

    Uusimmat