Mainos

Saman kodin olohuoneeseen ajettu jo kuusi kertaa – kaiteet, valot ja kyltit hyödyttömiä

Kaupunki sulkee tien, jonka kohtalokas mutka on aiheuttanut jo neljän ihmisen kuoleman pohjoiscarolinalaisessa lähiössä.

Raleigh´ssa sijaitsevassa naapurustossa on parisataa taloa. Kaupungin päätöksestä sinne johtaa nyt yksi tie vähemmän. Kuusi kertaa viimeisen vuosikymmenen aikana tuon tien varrella ollut mutka on nimittäin aiheuttanut samanlaisen onnettomuuden.

Kuudesti auto on ajanut tien varrella asuvan Carlo Bernarten perheen talon seinästä läpi. Kaksi onnettomuuksista vaati ihmishenkiä. Ensimmäinen vakava onnettomuus tapahtui 2007 tappaen kolme ihmistä.

– Pimeän tullen pelko iski, kertoi kodinomistaja Bernarte perheensä tunnelmista ennen kaupungin päätöstä sulkea tie.

Viranomaiset ovat yrittäneet vuosien varrella asentaa suojakaiteita, LED-valoja ja varoituskylttejä tuloksetta. Viimeisenä keinonaan he ovat päättäneet sulkea tien, mutta tämä ei miellytä kaikkia naapurustossa asuvia.

Alueella asuva Melissa Rambarran epäilee, ettei kiertoreitti pysty vetämään kaikkea sinne ohjautuvaa liikennettä. Naisen mielestä uhka uusista onnettomuuksista säilyy, koska kurvin ohi edelleen ajetaan, nyt vain eri kautta.

Mutta talonsa seinän jo kuusi kertaa korjaamaan joutunut Bernarte sanoo nukkuvansa yönsä nyt paremmin.

Lähde: Wral

***

1:00

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.