"Sama tapahtui Brasilia-pelissä" – Kroatian MM-valmentaja kyllästyi pelikutsusta kieltäytyneeseen hyökkääjän

Kroatian jalkapallomaajoukkue vahvistaa hyökkääjä Nikola Kalinicin lähteneen kotiin jalkapallon MM-kisoista tämän kieltäydyttyä peliajasta lauantain Nigeria-ottelussa.

Päävalmentaja Zlatko Dalic olisi ottanut AC Milanille kuusi maalia tällä kaudella tehneen Kalinicin kentälle, kun Kroatia johti Nigeriaa vastaan 2-0 viisi minuuttia ennen täyttä aikaa, mutta pelaaja kieltäytyi pyynnöstä.

– Nigeria-ottelun aikana Kalinic lämmitteli ja hänen piti tulla sisään toisella puoliajalla, Dalic kertoo Kroatian tiedotteessa.

– Hän kuitenkin väitti, ettei ole valmis tehtävään selkävaivan takia. Sama tapahtui Brasiliaa vastaan Englannissa pelatussa harjoitusottelussa, kuten myös ennen sunnuntan harjoituksia, valmentaja perustelee päätöstään.

– Olen rauhallisesti hyväksynyt sen, ja koska tarvitsen pelaajani kunnossa ja valmiina pelaamaan, olen tehnyt tämän päätöksen.

Dalic ei halunnut vastata tiedotetta enempää kysymyksiin Kalinicin tapauksesta, joka on aiheuttanut ristiriitoja joukkueen ympärille. Pelaaja lähetettiin kotiin, vaikka hänen tilalleen ei voi enää kesken kisojen nimetä uutta miestä.

Lue myös:

    Uusimmat