Mainos

Salossa valmistuvia ”mysteeripuhelimia” saadaan edelleen odottaa – yhtiöltä jälleen pahoitteleva asiakastiedote

Suomen Salossa älypuhelimia tehtaileva Turing Robotic Industries pahoittelee jälleen viivästystä ja lupaa nyt toimittaa ensimmäiset puhelimet heinäkuun 12. päivä alkaen.

Vasta toukokuussa yhtiö tiedotti puhelimien lähtevän ennakkotilaajille kesäkuun aikana. Jälleen kerran puhelimia saadaan kuitenkin odottaa.

Turing Phonesta kuultiin ensimmäisen kerran huhtikuussa 2015. Sittemmin puhelinta on saatu odottaa.

Viime huhtikuussa puhelimien luvattiin toimitettavan asiakkaille huhtikuun alkupuolella. Toukokuussa yhtiö tiedotti tilausten viivästyneen, mutta lupasi ennakkotilaajien saavan puhelimensa kesäkuun aikana.

MTV selvitti mystisen yhtiön taustoja ja lupauksia satojen suomalaisten työllistämisestä yhtiön asettuessa vanhoihin Nokian tiloihin Saloon.

Viivästyksen syynä erikoislaatuiset materiaalit

Nyt, heinäkuun kynnyksellä, puhelimia ei olla vieläkään nähty.

Yhtiön toimitusjohtaja Steve Chao pahoittelee jälleen tuoreessa tiedotteessaan viivästystä.

– Tämän uraauurtavan laitteen kehittäminen on vaatinut paljon aikaa, hikeä ja kärsivällisyyttä, lausuu Chao tiedotteessa.

Chao kertoo saaneensa paljon kannatusta, mutta myös kritiikkiä osakseen.

Tiedotteessa puhelimien tuotannon viivästymisiä selitetään sillä, ettei kyseessä ole aivan tavallinen älypuhelin: Turing Phonessa on käytetty materiaaleina muun muassa zirkoniumia, alumiinia, nikkeliä ja titaania. Materiaaliensa vuoksi puhelin on käynyt läpi lukuisia rakenteellisia muutoksia sitten sen ensijulkistuksen reilu vuosi sitten.

Yhtiön tuoreimman tiedotteen mukaan välttämättömät muutokset ovat syynä puhelinten viivästykseen. Nyt puhelinten luvataan lähetettävän ennakkotilaajille heinäkuun 12. päivä alkaen.

Yhtiö lupaa asiakkaille rahat takaisin, mikäli ennakkotilaaja haluaa peruttaa tilauksensa. Yhtiö on kertonut aiemmin menettäneensä matkan varrella tuhansia ennakkotilauksia.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.