Mainos

Salkkarit-tuottaja paljastaa: Tämä juonenkäänne meni liian pitkälle

9:49

Salattujen elämien tuottaja Marko Äijö ja näyttelijä Tiia Elg olivat vieraana Huomenta Suomessa keskiviikkona 11.5. nähtävän 3 000. jakson kunniaksi. 

Salattujen elämien tuottaja Marko Äijö paljasti Huomenta Suomessa, mikä juonenkäänne on hänen mielestään mennyt liian pitkälle sarjan 17 vuoden historiassa. 

– Minulla on henkilökohtaisesti mielessä eräs sellainen kipeä juonenkäänne. Siinä vaiheessa, kun puoli Pihlajakatua putosi Siperiaan, ja meidän Siperia ei ihan näyttänyt siltä miltä piti, niin kyllä siinä vain toivoi, että syksy tuli, niin päästäisiin tästäkin juonenkäänteestä, Äijö naurahtaa. 

Siperia-käänteessä Peppi, Sergei, Helena, Sebastian ja Isabella joutuivat Siperian armoille lentokoneen syöksyttyä maahan. Joukkio löysi suojakseen mökin, ruoasta oli puutetta, ja epätoivon kasvaessa osa harkitsi jopa kuolleen lentäjän syömistä.

Lento-onnettomuuden aiheuttajaksi paljastui lopulta Heiskanen, joka karautti mökille moottorikelkalla aikomuksenaan tappaa koko porukka.

Samaan aikaan Pepin synnytys käynnistyi, ja kaikkien onneksi hän synnytti onnistuneesti tyttyövauvan. Heiskanen oli juuri tuikkaamassa mökin tuleen, kun hän sai luodin selkäänsä ja kuoli. Ampujaksi paljastui Seppo.

Äijön mukaan keskiviikkona 11.5. ruudussa nähtävä Salkkareiden 3 000. jakso käsikirjoitettiin vuoden vaihteessa, kuvattiin helmikuussa, ja se valmistui maaliskuussa. 

Tuottaja pohti Huomenta Suomessa myös Salattujen elämien suosion salaisuutta ja totesi sen olevan sarjan omaperäinen draamankaari. Sarjaa ei hänen mielestään voi verrata muihin olemassa oleviin saippuasarjoihin. 

– Kyllä Salkkarit on minun ja monen muunkin nähdäkseni muuttunut jo useita vuosia sitten aivan omaksi tyylilajikseen. Meillä mennään ihan armottomasta farssista todella synkkiin tunnelmiin, niin kuin nyt nähtävässä 3 000. jaksossa, Äijö vihjasi.

Katso koko Huomenta Suomen haastattelu ylhäältä! 

Salatut elämät -sarjan 3000. jakso ruudussa 11.5. klo 19.30. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja