Salkkarit-tähti Vivi Wahlströmillä on edessään kiireinen abikevät – näin hän on yhdistänyt uran näyttelijänä lukioarjen kanssa

Vivi Wahlström kertoo kuulumisiaan 1:55
Vivi Wahlström odotti kovasti täysi-ikäisyyttä

Salatut elämät -ohjelman Vivi Wahlström on yhdistänyt lukion abivuoden ja näyttelijäntyön onnistuneesti.

Salatut elämät -ohjelmassa Viola Heleniusta esittävä Vivi Wahlström on kiireinen abi, jonka arkea täyttävät tällä hetkellä Salkkareiden kuvausten lisäksi valmistautuminen tuleviin ylioppilaskirjoituksiin. 

Wahlströmillä oli tällä viikolla penkkarit ja näyttelijä pukeutui ystävineen espanjalaissarja Rahapajan hahmoiksi. Wahlström käy lukion neljään vuoteen ja tänä keväänä hän kirjoittaa englannin. Loput aineet hän kirjoittaa ensi syksynä ja vuoden päästä keväällä. Englannin lisäksi hän kirjoittaa terveystiedon, uskonnon, äidinkielen sekä ruotsin. 

Lukion jälkeen Wahlström haluaisi jatkaa töitään näyttelijänä. Hän ei osaa vielä sanoa, aikooko tähdätä tämän lisäksi myös jatko-opintoihin. 

– Näyttelemistä olisi kivaa päästä opiskelemaan jonnekin, varmaan sitten ehkä Teatterikorkeakouluun, Nätyyn tai ulkomaille. 

Koulun ja Salkkareiden yhdistäminen on Wahlströmin mukaan onnistunut aina erittäin helposti. Wahlström kertoo, että Salkkareiden tuotannossa otetaan erittäin hyvin huomioon nuoret näyttelijät, jotka käyvät vielä koulua. 

– Koulun jälkeen on tosi paljon kuvauksia ja joskus tietenkin jos on isompia kohtauksia, niin ne saattaa mennä koulun päälle, mutta ei juurikaan. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat