Salkkarit-tähti Roope Puhakka tanssi vanhat kolmatta kertaa – paljastaa kuinka valmistautui: "Olen käynyt tähän mennessä yksissä treeneissä"

Salatut elämät -tähti Roope Puhakka on ahkera vanhojen tanssija.

Salatut elämät -ohjelmassa Severi Sievistä esittävällä Roope Puhakalla on kiireinen kevät lukiossa: nuorella miehellä on edessään ylioppilaskirjoituksia, mutta tällä viikolla Puhakka tanssi myös vanhojen tanssit – jälleen kerran. 

– Nämä on nyt kolmannet vanhat, jotka pyöräytetään. Ja sitten on vielä kirjoitukset. 

Puhakka kertoo, ettei hän todellakaan tiedä, miten on päätynyt pyörähtelemään vanhojen tansseja jo kolmatta vuotta peräjälkeen. Tämä ei miestä kuitenkaan haittaa, vaikka hän myöntää, ettei tänä vuonna ole juuri tullut harjoiteltua. 

– Mä olen käynyt tähän mennessä yksissä treeneissä ja se oli se kenraaliveto.

Näyttelijä käy lukion neljässä vuodessa ja hänellä on tänä keväänä edessä pitkän matematiikan kirjoitukset. Myös kirjoituksiin valmistautuminen on Puhakan mukaan vielä työn alla. 

Pitkän matematiikan lisäksi Puhakka aikoo kirjoittaa äidinkielen, englannin sekä luultavasti fysiikan ja yhteiskuntaopin. Puhakka on miettinyt, että haluaisi ehkä lukion jälkeen opiskelemaan, vaikka näyttelijänhommat myös kiinnostavat edelleen. 

– Tällä hetkellä kauppis kuulostaisi aika kivalta, mutta saa nyt nähdä, miten realiteetit tulevat vastaan jossain vaiheessa. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja