Salkkarit-tähti Timo Jurkka kertoi yllättävän totuuden makumieltymyksistään: "Tämä on järkyttävä paljastus"

Timo Jurkan ensimmäiseen Salkkarit-kohtaukseen liittyivät Ismo, liukastuminen ja raivo – keväinen keli aiheutti näyttelijälle päänvaivaa 2:40
Katso myös: Timo Jurkan ensimmäiseen Salkkarit-kohtaukseen liittyivät Ismo, liukastuminen ja raivo – keväinen keli aiheutti näyttelijälle päänvaivaa

Timo Jurkka kertoi totuuden ruokamieltymyksistään.

Salatut elämät -sarjan 25-vuotisjuhlia vietettiin tammikuun 25. päivä Finnkino Tennispalatsilla, jonne saapui niin sarjan tähtiä kuin sen vannoutuneita fanejakin.

Yksi paikalle saapuneista Salkkarit-tähdistä oli sarjassa Lassea esittävä Timo Jurkka, joka kertoi MTV Uutisille muun muassa suosikkikohtauksistaan Lassen nahoissa.

Nopeasti tulee mieleen jotkut kohtaukset Markku Pullin eli Joonatanin kanssa. Niissä on todella vaikeaa pitää pokkaa. Make on loistava koomikko, ja sen ihmisen habitus on sellainen, että hänellä pysyy pokka, mutta tällainen vanha konkari murtuu ihan täysin. Minua on vaikeaa saada putoamaan. Niitä kohtauksia oli hemmetin hauska tehdä, hän kertoi.

Lasse Sievistä ajatellessa monelle saattaa tulla mieleen hahmon braavuriruoka, nimittäin hirvipaisti. Jurkka kuitenkin paljasti haastattelussa, ettei hirvi itseasiassa ole oikeasti hänen erityistä herkkuaan.

– Tämä on järkyttävä paljastus koko Suomen kansalle, hän heitti.

Näyttelijä kertoi olleensa kyllä muutaman kerran ajomiehenä hirvimetsällä, mutta kaatolupaa hänellä ei ole.

– Mutta siis en syö hirvipaistia, se on liian vaivalloista. Menen kauppaan ja ostan kanaa, olen ihan tavallinen ihminen, hän nauroi.

Salatut elämät ma-to MTV3-kanavalla klo 19:30 ja MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat