Salkkarit-tähti Tiia Elgin esikoinen täytti neljä vuotta – julkaisi synttärisankarista suloisen kuvan

Tiia Elg kirjoitti tyttärensä synttärikuvaan suloisen viestin.

Salatut elämät -tähti Tiia Elgillä ja tämän miehellä Alexey Smolyaninovilla oli viikonloppuna syytä juhlaan, sillä parin esikoinen täytti neljä vuotta. Pariskunnalla on tyttären lisäksi 2,5-vuotias Neo-poika.

Elg julkaisi suloisen kuvan tyttärestään Zina Isabellasta, joka on puhaltanut sammuksiin neljä kynttilää synttärikakun päältä. Sen lisäksi Elg on julkaissut videon.

– En päästä varpaisiin, en lattiasta kattoon vaan äärettömänkin yli. Niin paljon minä sinua rakastan. Sinä pieni tyttö hyvänen, kultajyvänen. Ei ole toista kaltaisiasi sydäntä, ei toista kaltaistasi sielua. Olet ainutlaatuinen sinä pieni tyttö hyvänen, kultajyvänen. Maailmassa ei mitään, mitä en vuoksesi tekisi, ei mitään, mikä minut luotasi veisi. Ikuisesti sinun äitisi. Sinua kultajyväni, äärettömänkin yli, Elg kirjoitti julkaisun yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Elg on nähty jo vuosia Salkkareissa Eva Tammisen roolissa ja hän julkaisi otoksia vuosien takaa tammikuussa.

Elg nähtiin viime syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tähtiopettajana ja hänen parinaan oli liikemies Joel Harkimo. Tanssipari joutui jättämään jäähyväiset parketille neljännen livelähetyksen jälkeen.

Elg kehui vuolaasti oppilastaan tanssiurakan jälkeen.

– Isoin kiitos on se, että tiedän Joelin tanssien jatkuvan. Vaikka ei TTK-parketilla, niin sen ulkopuolella. Sinuun on iskenyt tanssikärpänen selvästikin ja te olette menossa Jannin kanssa kuulemani mukaan tanssitunneille. Se on minulle opettajana isoin kiitos, Elg hehkutti. 

Näillä eväillä Joel Harkimo ja Tiia Elg lähtevät TTK-koitokseen 1:30
Näillä eväillä Joel Harkimo ja Tiia Elg lähtivät viime syksynä TTK-koitokseen.

Lue myös:

    Uusimmat