Joel Harkimo ja Tiia Elg putosivat TTK:sta – tähtiopettaja Elg: "Isoin kiitos on se, että..."

Joel Harkimo ja Tiia Elg kommentoivat putoamistaan MTV Uutiset Livessä.

Tanssii Tähtien Kanssa -kauden kolmannet putoajat ovat nyt selvillä. Jännittävän kauden neljännen livelähetyksen jälkeen kisan joutuivat jättämään Joel Harkimo ja Tiia Elg

Tanssipari saapui MTV Uutiset Liven haastatteluun heti suoran lähetyksen päätyttyä. Harkimo kuvaili tunnelmiaan pudotuksen jälkeen haikeiksi ja vähän surullisiksi. 

– Tämä on ollut ihan mahtava kokemus. Olen saanut tästä todella paljon irti. Tämä on ollut ihan mahtava yhteisö ja minulla on ollut niin mahtava opettaja kuin Tiia – jolla oli aika paljon duunia meikäläisen kanssa. Niin tottakai tosi haikea fiilis. Samaan aikaan olen tosi tyytyväinen, mitä me ja minä yhdessä saavutettiin. Ei siinä mielessä jäänyt huono maku suuhun, hän summaa kisaa.

Myös Elg kehuu oppilastaan vuolaasti. Yksi asia kuitenkin oli hänelle erityisen iso kiitos. 

– Isoin kiitos on se, että tiedän Joelin tanssien jatkuvan. Vaikka ei TTK-parketilla, niin sen ulkopuolella. Sinuun on iskenyt tanssikärpänen selvästikin ja te olette menossa Jannin kanssa kuulemani mukaan tanssitunneille. Se on minulle opettajana isoin kiitos, Elg hehkuttaa. 

Parin viimeisenä tanssina nähtiin tunnelmallinen hidas valssi. Harkimo kertoi ottaneensa tanssista oppeja tuleviin häihinsä. 

– Sitten kun ruvetaan häätanssia tekemään, pyydän Tiia koreografiksi meille, että päästään treenaamaan, hän sanoo. 

Millainen rupeama TTK oli Harkimolle? Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

Katso parin kaikki tanssit: 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat