Putous-tähti Heikki Rannasta tuli isä – julkaisi herttaisen kuvan synnytysosastolta

Putouksen viime kaudella mukana ollut Heikki Ranta on nyt isä. Mies julkaisi herttaisen kuvan synnytysosastolta.

Putouksen viime kaudella mukana ollut näyttelijä Heikki Ranta kertoi Instagramissa iloisen perheuutisen. Miehestä on tullut isä esikoislapselleen. 

– Esikoisemme syntyi 26.7 klo. 8.28 ja kaikki meni todella hienosti. Iso kiitos Naistenklinikan hoitohenkilökunnalle lämpimästä ja ammattitaitoisesta hoivastanne! Ja vielä isompi kiitos rakkaalleni Annalle, joka loisti tuona yönä. Olen ymmälläni siitä mihin sinä kykenet. Nyt meillä on kaikki mistä haaveilimme, Ranta kirjoittaa söpön kuvan yhteydessä.

Kuvaan oli ehtinyt tulla jo useita onnitteluja. 

Ranta kertoi perheenlisäyksestä maaliskuussa seuraajilleen paljonpuhuvalla kuvaparilla. Ensimmäisessä kuvassa Ranta poseeraa puolisonsa kanssa raitapaidat yllään. Toisessa kuvassa on samasta kuosista tehty vauvan asu, jonka päälle on laitettu ultraäänikuva.

– On aika linnoittautua kotiin yökkäreissä ja fiilistellä omia rakkaitaan: meille tulee heinäkuussa vauva! Ranta kirjoitti.

Ranta julkaisi viime vuoden lopussa kuvan, jonka yhteydessä hän kertoi muuttaneensa yhteen puolisonsa kanssa. 

– Muutettiin Annan kanssa yhteen ja aloitettiin yhteinen elämä. Uudella vuosikymmenellä varmaan keksitään taas jotain uutta! Onni ei löydy etsimällä, vaan elämällä!

Näyttelijä oli mukana Putouksen näyttelijäkaartissa ensimmäistä kauttaan viime talvena. Mies esitti suositussa sketsihahmokilpailussa Marajorma-nimistä hahmoa.

Mies näyttelee myös C Morella nähtävässä Rantabaari-sarjassa.

Rantabaarin 3. kausi alkaa C More -suoratoistopalvelussa syyskuussa. Myös aikaisemmat tuotantokaudet ovat katsottavissa C Moressa. Sarjan 2. tuotantokausi esitetään Subilla kolmen jakson viikkotahdilla maanantaista 3.8. klo 20 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat