Salkkarit-tähti Ronja Alatalo kannustaa pikkusiskoaan Miss Suomi -finaalissa – erityisesti yksi lapsuusmuisto saa hänet herkistymään

Salkkarit-tähti Ronja Alatalo ja missifinalisti Maisa Alatalo yhteishaastattelussa – tällaisia neuvoja Mikko Alatalo on antanut lapsenlapsilleen 7:43
Salkkarit-tähti Ronja Alatalo ja missifinalisti Maisa Alatalo yhteishaastattelussa – tällaisia neuvoja Mikko Alatalo on antanut lapsenlapsilleen

Ronja Alatalon sisko Maisa Alatalo on yksi Miss Suomi -finalisteista.

Miss Suomi -finaalissa kilpaileva Maisa Alatalo, 21, on seurannut pitkään näyttelijäsiskonsa Ronja Alatalon, 24, uraa. Ronja aloitti Salatut elämät -sarjassa vuosi sitten ja vuoden alussa hänen roolihahmonsa Hani Laitela nähtiin televisiossa. 

Ronja aloitti uransa jo nuorena ja ensimmäisen musikaaliroolinsa hän teki 11-vuotiaana. Maisa ei yllättynyt siitä, kun Ronja hyppäsi Salkkareihin.

– Näin tosi läheltä Ronjan polun tähän elämäntilanteeseen. Hän asui silloin Lapissa ja sitten tuli soitto, että pitäisi kahden päivän varoituksella löytää asunto täältä etelästä. Lähdettiin sitten kamoja ja kaikkia konkreettisia asioita järjestämään, että tämä onnistuu ja hän pääsee aloittamaan työt. Niin se ehkä vähän yllätti.

Ronja tähditti aiemmin Uusi päivä -sarjaa, joka on Maisan mukaan varsinkin Tampereella iso juttu.

– Luulen, että se oli sellainen wow. Tämäkin on ollut hieno juttu, mutta siihen oli jo tottunut. Oli hienoa katsoa, että oikeasti Ronja lähti sarjaan (Salatut elämät), koska hän oli puhunut siitä aikaisemmin. 

Ronja puolestaan ylistää vuolaasti siskonsa missitaivalta. Haastattelun aikana paljastuu, että lapsena Maisa oli metsäntyttö, tuli ja meni. Muutos kuitenkin tapahtui hiljalleen, kun Maisaa alkoi kiinnostaa kauneusasiat.

Siskokset leikkivät lapsena omia esiintymisleikkejään, kun teini-ikäisenä Maisalla mekot vaihtuivat bikineihin ja korkokenkiin.

–  Sitten hän keikaili ja leikki missikisoja, niin kuin varmaan viimeiset kymmenen vuotta. Tulee olemaan varmaan todella liikuttavaa nähdä Maisa siellä finaalilavalla, koska olen nähnyt sitä samaa tyttöä haaveilemassa tästä kaikesta jo kymmenen vuoden ajan meidän olohuoneessamme, Ronja kertoo liikuttuneena.

Millaisia vinkkejä Ronja antaa Maisalle liittyen julkisuuteen? Katso yllä olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat