Salkkarit-tähti Nora Rinne hyppää eroottisen tanssijan rooliin: "En olisi uskonut, että ryhdyn tällaiseen leikkiin"

Nora Rinne avautuu Camillan värikkäästä keväästä 6:12

Salatut elämät -näyttelijä Nora Rinne pääsee Camilla-hahmonsa kanssa mitä erikoisimpiin juonikuvioihin. Tällä kertaa Camilla vie näyttelijän strippari Carmen Blackdangerin rooliin.

Salkkareissa Camilla Mustavaaraa näyttelevä Nora Rinne pääsi testaamaan jälleen uusia ulottuvuuksia hahmonsa kanssa.

Tuoreimmissa juonenkäänteissä Camilla päätyy strippariksi auttaakseen kiristyksen uhriksi joutunutta isäänsä. Näyttelijälle hulvattomaan ”Carmen Blackdangerin” rooliin heittäytyminen on ollut hauska kokemus.

– Miten ihmeessä Camilla on saatu suostumaan tähän? Vielä minut pitää suostutella tähän. Tämähän on sellaista leikkiä, missä pitää yllättää sekä katsojia että meitä näyttelijöitä. Muutenhan tämä menee tylsäksi, Rinne kertoo.

Camillan roolissa nainen on kokenut mitä erikoisempia juonenkäänteitä. Näyttelijä on löytänyt aina oikean lähestymistavan suhtautua roolihenkilönsä monipuolisiin juonenkäänteisiin.

– Kyllä sitä löytää aina kulman lähestyä kaikkia juttuja. Ei minulle ole koskaan tullut sellainen olo, etten tee tätä. Sen tekee Camillana ja toisaalta on kiva mennä tällaisiin juttuihin täysillä. En olisi uskonut, että tällaiseen leikkiin ryhdytään, mutta sitten täysillä vain, Rinne kuvailee.

Videolla näyttelijä kertoo, miten valmistautui stripparin rooliin ja mitä Camillan kevääseen kuuluu!

Salatut elämät arkisin klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat