Salkkarit-tähti Nora Rinne avautuu kiihkeästä seksikohtauksesta Sami Uotilan kanssa: "Hän on taitava kaveri"

Aki komentaa Camillaa 0:53

Salatuissa elämissä nähtiin tiistaina rohkea seksikohtaus, jonka pääosassa olivat Camilla ja Aki. Näyttelijä Nora Rinne kertoo intiimin kohtauksen tekemisestä. 

Salattujen elämien on-off-pari Aki Nikkinen ja Camilla Mustavaara päätyivät sänkyyn tiistaina nähdyssä jaksossa. Kohtaus oli jopa Salkkareille rohkea. 

Katso kuuma kohtaus yllä olevalta videolta!

Camillaa näyttelevä Nora Rinne kertoo, miten kohtaus toteutettiin ja miltä niin intiimiä kohtausta tuntui tehdä.

– Katsoin sen itsekin ja se näytti mielestäni ihan hyvältä. Samin kanssa on tietenkin aina nasta tehdä. Hyvin tanssillisena ja fyysisesti lahjakkaana näyttelijänä hän pystyy miettimään kehon liikkeet tarkasti. Hän on taitava kaveri, Rinne kuvailee kollegaansa Sami Uotilaa.

Kohtaukset, joissa ollaan intiimisti toisen näyttelijän kanssa, ovat Rinteen mukaan aina erityisiä.

– En sanoisi, että se olisi ihan sama kuin mikä tahansa kohtaus. Mutta tietenkin se on vähän erilaista, kuin mitä se olisi siviilissä. Se ei ole sillä tavalla kuuma kohtaus tehdä. Siinä on myös se tekninen puoli. Tietenkin intiimiys on mukana, Rinne kertoo.

Vaikka katsojille hahmojen väliset seksikohtaukset näyttäytyvät todelta, voivat ne olla näyttelijöille välillä myös huvittavia tehdä. Ammattilaisiltakin pettää pokka, ja kesken kuuman syleilyn voidaan purskahtaa täyteen nauruun.

– Kyllä sitä käy totta kai. Välillä tulee ihan täydellisiä pudotuksia ja täytyy pistää hieman ronskia huumoria peliin, Rinne kertoo.

MTV Viihde tapasi Rinteen Mionetto Proseccon -järjestämässä tilaisuudessa keskiviikkona 11.4. 

Salkkarit arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Koko viikon jaksot ennakkoon C Moren suoratoistopalvelussa joka maanantaiaamu!

Lue myös:

    Uusimmat