Salkkareiden juonipaljastuksia! Hahmon synnytys käynnistyy – pystyykö hän luopumaan lapsestaan?

Kurkkaa Salkkareiden seuraavaan viikkoon! 0:52
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein. 

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Laurin pelko paljastumisestaan kasvaa, kun Kalle julistaa tajunneensa Monican ja Sabrinan avulla, miksi tämä pakeni aiemmin kahvilasta ja valehteli olleensa töissä.

Kari saa uuden liikeidean käydessään Lindan kanssa oluella. Mies rupeaa heti seuraavana aamuna tuumasta toimeen ja laittaa yrityksen pystyyn.

Viola vastaa myöntävästi Miran kosintaan. He kuitenkin pettyvät, kun äiti-tytär -iltaa yksinäisenä suunnitellut Linda onnittelee heitä kihlautumisesta vaisusti.

Ismo pyytää Lasselta apua Laurin taustojen tutkimiseen. Lääkärinasuun pukeutunut Ismo livahtaa Lassen avustuksella Kallen ohi kohti sairaalan hammashoitolaa.

Sabrina kiusaantuu, kun Aki syyttää hänen tehneen sovinnon Ingvarin kanssa vain rahasta. Ingvar kuitenkin luottaa Sabrinaan ja olettaa, että Aki kiukuttelee katkeruuttaan.

Myöhemmin Aki hakeutuu Ainon seuraan ja paljastaa hänellä olevan tälle pyyntö.

Nellan synnytys käynnistyy. Eva muistuttaa Nellalle, että tämä voi edelleen muuttaa mielensä adoption suhteen. Elina ja Noel eivät malta pysyä poissa sairaalasta ja utelevat Lasselta synnytyksen edistymisestä.

Viimein vauva syntyy. Nella huolestuu hetkeksi vauvansa puolesta.

3910: Kari ei lepää lagereilla
3911: Ismo Laitela – lauriinmetsästäjä
3912: Evaa pännii ja kännii
3913: Aki ja valtavastaaja
3914: Nella tekee perheen

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat