Salkkarit-tähti Konsta Hietanen hilpeässä kuvassa lastensa kanssa – isän ja pojan yhdennäköisyys ei jäänyt huomaamatta

1:39
Konsta Hietanen paljasta: Salkkarit-hahmo Mikin kevät saa hurjan käänteen! Mistä on kyse? Katso video!

Konsta Hietasen viimeisimmässä Instagram-julkaisussa monen huomio kiinnittyi siihen, kuinka paljon Hietasen poika muistuttaa isäänsä.

Salatut elämät -sarjassa poliisi Miki Kajanderia näyttelevä Konsta Hietanen on parhaillaan sarjassa keskellä hyvin jännittäviä käänteitä. Miki joutuu tällä viikolla televisiossa nähtävissä jaksoissa töissä keskelle tiukkaa tilannetta, eikä kotonakaan ole viime aikoina pyyhkinyt kovin hyvin.

Hietasen kotona tunnelma sen sijaan vaikuttaa olevan selvästi seesteisempi kuin roolihahmollaan. Viiden lapsen isä julkaisi sunnuntaina Instagram-tilillään riemukkaan otoksen, jossa poseeraa kahden lapsensa kanssa.

Hietasen Instagram-seuraajien huomio kuvassa kiinnittyi nopeasti yhteen seikkaan, joka nousikin esille useissa kuvaan jätetyissä kommenteissa.

– Isänsä näköinen poika.

– Minä jo katselin, että Konstako se siinä vasemmassa reunassa pienenä poikana on, mutta Konstan poikahan se on.

– Kylläpä on poikasi kuin sinä pienenä!

Moni muistaa Hietasen jo tämän lapsuusvuosilla, sillä hän ponnahti julkisuuteen jo hyvin nuorena Tenavatähti-kisan myötä. Lisäksi hänet muistetaan Poika ja Ilves -elokuvan pääroolista. Tämän jälkeen häntä ei kuitenkaan nähty pitkään aikaan näyttelijänä.

– Aloin teini-iässä keskittyä futishommiin ja joskus vähän näyttelin telkkarin puolella. Perhe on kasvanut kotona, ja kun futis loppui, tulivat ensin musiikkihommat tosi vahvasti elämään ja nyt myös näytteleminen, Hietanen kertoi elämästään Poika ja Ilves -elokuvan jälkeen, kun hänen tulonsa Salkkareihin julkistettiin vuosi sitten tammikuussa.

Hietanen kertoi helmikuussa MTV Uutisille, että ensimmäinen vuosi Salkkareissa on mennyt mukavasti. Hän paljasti, että myös kotona isän töitä seurataan tiiviisti.

– Vanhin on jo vähän enemmänkin ollut näyttelijänhommissa. Musahommista ja näyttelijänhommista tulee sellaista kommenttia, että aika tarkkaan on seurattu. Kovat kriitikot siellä kotona on! 

Kuinka oikeat poliisit ovat kommentoineet Konsta Hietasen roolisuoritusta Salkkareissa? Katso video:

5:13

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja