Salkkarit-tähti Konsta Hietanen, Aami-vaimo ja lapset harvinaisessa perhekuvassa – poseeraavat tyylikkäinä punaisella matolla

8:36
Konsta Hietanen kertoo erikoisesta kohtaamisesta leikkipuistossa: "Kuusivuotias poika kysyi, olenko saanut otsaryppyni joululahjaksi"

Konsta ja Aami Hietasen poika tähdittää uutta lastenelokuvaa.

Salatut elämät -sarjaa tähdittävä näyttelijä Konsta Hietanen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, kun hän oli perheensä kanssa katsomassa elokuvan Etsivätoimisto Henkka ja Kivimutka. Uutta lastenelokuvaa tähdittää Hietasen poika Veetu Hietanen.

Harvinaisessa perhekuvassa Hietanen poseeraa Aami-vaimonsa ja perheen neljän pojan kanssa. Perheen nuorin tytär ei ikänsä puolesta luultavammin päässyt perheen elokuvailtaan.

– Kaikki nauraa räkätettiin ja liikututtiin! Hietanen kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Molemmat kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hietanen kertoi MTV Uutisille maaliskuussa, että lastenelokuva kuvattiin jo puolitoista vuotta sitten, mutta koronapandemian takia ensi-ilta on siirtynyt. Hietasen mukaan koko perhe odotti ylpeydellä poikansa valkokangasdebyyttiä.

– Hän on jo ehtinyt näytellä kesäteatterissa ja tehnyt dubbausrooleja. Nyt odotamme innoissamme, että pääsemme katsomaan hänen ensimmäisen elokuvansa. Enkä ole todellakaan puskenut häntä tälle alalle, vaan melkein päinvastoin. Hän todella nauttii näyttelemisestä, Hietanen nauroi.

Konsta Hietanen hehkutti vaimoaan haastattelussa: "Hän on ihmenainen" Katso video:

5:09

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja