Salkkarit-tähti Konsta Hietanen odottaa jännittyneenä poikansa elokuvadebyyttiä: "En ole puskenut alalle, vaan melkein päinvastoin"

Salkkarit-tähti Konsta Hietanen saa nauttia keväällä kahdesta ensi-illasta

Näyttelijä, laulaja Konsta Hietanen saapui Pohjolan satoa -elokuvan kutsuvierasnäytökseen jännittyneenä. Hietasella on rooli Tuukka Temosen ohjaamassa uutuuskomediassa, joka saa ensi-iltansa maaliskuussa.

Hietanen kehuu ohjaaja Tuukka Temosta ja kertoo, että vaikka he ovat ystäviä, niin silti Temonen pitää ohjat tiukasti käsissään.

– Tuukka on visionääri, hän osaa hämmästyttävän upeasti katsoa kokonaiskuvaa. Samalla kuitenkin hän osaa antaa näyttelijöille tietynlaisia vapauksia ja mahdollisuuksia toteuttaa omia visioitaan, Hietanen pohtii.

Hietanen kertoo, että suurin ero Salkkareiden ja elokuvan teossa on aika. Elokuvassa yhteen kohtaukseen on varattu mahdollisesti koko päivä, kun taas Salkkareissa aikataulu on todella paljon tiukempi. Hietanen kertoo Salkkareista olleen hyötyä elokuvanäyttelemiseen ja olisi iloinen, jos saisi jatkossakin elokuvarooleja.

Hietanen kertoo olevansa onnellinen perheensä tuesta. Hän kiittelee vaimoaan siitä, kuinka hyvin he ovat saaneet kiireisen lapsiperhearjen sujumaan ja aikataulut sopimaan kalentereihinsa.

Pohjolan satoa -elokuvan jälkeen Hietanen alkaa jännittää jo seuraavaa ensi-iltaa. Hietasten perheen vanhin poika Veetu näyttelee toista pääroolia Etsivätoimisto Henkka ja Kivimutka -lastenelokuvassa. Elokuva on kuvattu jo puolitoista vuotta sitten, mutta koronapandemian takia ensi-ilta on siirtynyt. Nyt perhe odottaa ylpeydellä poikansa valkokangasdebyyttiä.

– Hän on jo ehtinyt näytellä kesäteatterissa ja tehnyt dubbausrooleja. Nyt odotamme innoissamme, että pääsemme katsomaan hänen ensimmäisen elokuvansa. Enkä ole todellakaan puskenut häntä tälle alalle, vaan melkein päinvastoin. Hän todella nauttii näyttelemisestä, Hietanen nauraa.


Lue myös:

    Uusimmat